Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit jelent a hajnali műszak?...

Mit jelent a hajnali műszak? Mettől meddig tart? Mennyire lehet bírni?

Figyelt kérdés

Én éjszakai bagoly vagyok, sokáig fent tudok lenni és dolgozni, korán kelni viszont utálok, bár persze ha muszáj, akkor nincs mit tenni.

Mennyire megterhelő egy hajnali műszak? Aki így dolgozik, hogy bírja? Mikor kel fel,mikor fekszik le? Hogy állt át erre az "életmódra"?

2021. jún. 1. 00:58
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Őszintén szólva éjszaka ha semmit sem kell csinál akkor lehet bírni, ha viszont dolgozni kell akkor már fárasztóak a dolgok,holdpont hajnali 2-4 óra között van.
2021. jún. 1. 01:10
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

Azt holtpontnak hívják, előző :D

Nyilván embertípustól, a munkától és a munka előtti kipihentségtől is függ. Nyári munkában műszakoltam, de én nem bírtam sokáig, nekem a hajnali fizikai munka nagyon fárasztó volt 8 órán át.

Én 22-6 között dolgoztam, de csak heti 2x volt hajnali műszak. Előző nap normál időben keltem, este 10-re mentem, hazajöttel másnap reggel 6-kor, és akkor aludtam.

Én nem ajánlom, de mindenkinek más a tapasztalata. Lehet te jobban fogod bírni.

2021. jún. 1. 01:34
 3/6 anonim ***** válasza:
55%

#2 Bocsi,fárasztó napom volt.

Thenks. 🙂

2021. jún. 1. 01:42
 4/6 anonim ***** válasza:
64%
A 22-től 6-ig az éjszakás műszak. A hajnali műszak az más lehet. Gondolom, ott éjjel kettőkor vagy háromkor kezdesz.
2021. jún. 1. 07:26
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
A hajnali műszak nálunk hajnali 2-től 10ig tart, hajnali öntő pontosan. :)
2021. jún. 1. 09:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Hajnali 2-10??😫😫 ez kegyetlen! Ennél bármelyik műszak jobb.

Köszönöm a válaszokat :))

2021. jún. 1. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!