PizzaForte, Munka, 12.5h heti 4 minimum (1300 órabér), több műszak, nettó 250, 6 hónapos munka keret, elvileg ruhát adnak, cipő meg nem kell? Vélemény?
Mi a vélemény? Lehet csinálni? Mennyire kemény ez?
Szükségem lenne egy munkahelyre, ezért találtam a PizzaForte-t. Hát sejtettem hogy nem lesz minden "húdefasza", de ez egy picit soknak tűnik.
12h-át is nehéz kibírni, de ha minden másnap szabi van, talán. De a héten minimum 4? Vasárnap és szombat is?
Ráadásul ha ezt úgy kell csinálni hogy kihajtják a beled, akkor.. jah. Még egy recepciónál, vagy amikor felügyelni kell a gyárban, talán, szétosztva. De ha pörögni kell, és úgy húzzák az igát mint általában a felszolgáló iparban, akkor elég lehetetlennek tűnik. A pénz "ok"-és. De annak sem örülök hogy elveszik a munka melletti szabadságom.
Máshol ez a +10 óra, általában túlórában szokott lejönni, ami igen jól fizet. Főleg szombat + vasárnap. Itt viszont munkakeret van, ami a cégeket ismerve csak arra van hogy eldolgozzák a béred. Tehát nem számítok sokra.
A rejtett költségekről is kérdeztem, de elvileg adnak ruhát és cipő nem kell? Cipő nem kell? Én úgy tudtam kötelező a konyhában a tisztasági cipő. Lehet én vagyok szkeptikus, de a felszolgáló ipar -szerintem- tele van rejtett költségekkel, avagy vegyél magadnak ruhát, mosd is, és az egyebek. Ami persze + idő és pénz. De hogy ne is keljen és mindent elsőre adnak?
Nem tudok dönteni, de inkább a nem felé hajlok. Véleményekre és tapasztalatokra lenne szükségem.
Minimum heti 4 napott. Általában igen, van hogy többet.
Ami a normál 40 óra helyett, heti 50 óra minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!