Ha meleg van éjszaka is akkor igen,fennmaradok mert nem tudok úgy pihenni hogy fel vagyok forrósodva mint a fazék a tűzhelyen.Már 2 napja ez van:(
Nem mehet a klíma sem éjjel-nappal.Utálom a meleget alapból de mikor már éjszaka is füledt a levegő az kicsit sok már.
2022. júl. 30. 21:04
2/26 anonim válasza:
Én amikor drogozok mindig nagyon sokáig fent vagyok,.
2022. júl. 30. 21:20
3/26 anonim válasza:
Jajj ilyet én 15-16 évesen csináltam és imádtam.
Nyári szünetben nem volt semmi dolgom és egész éjjel nem aludtam.
Bár most is megteheteném..
Emlékszem rádiót hallgattam fülesen a nyomi telefonomon és álmodoztam hajnali 3kor.
A Hollywood Hills dalt imádtam..sokszor játszották éjjel.
Anyu hajnali 5kor kelt én meg kimentem és beszélgettünk.
Aztán 6-7 körül megnéztem egy részt a Jersey Shore-ból 😁
Aztán aludtam.
Baromira hiányzik ez az időszak
2022. júl. 30. 21:22
4/26 anonim válasza:
En is ezt csinalnám ha nem dolgoznék...
Hiányzik az éjszaka...
2022. júl. 30. 21:24
5/26 anonim válasza:
Én igen, hetente többször is, annak ellenére, hogy van munkám. Néha elsetalok az éjjel-nappaliba hajnal 3 körül csak úgy, veszek egy jegkremet vagy egy sört és megnézek valamit.
Bár ez csak nyáron jellemző, akkor is csak a melegebb időszakokra.
2022. júl. 30. 21:29
6/26 anonim válasza:
Én alapvetően éjjeli bagoly típus vagyok, egyszerűen sokkal aktívabb vagyok testileg és szellemileg is este / sötétben, mesterséges fénynél. Azért alszom minden nap, de kevesebbet, mint az átlagember, mert én is, mint sokan mások, 9-től 5-ig dolgozom (ill. néha kicsit előbb vagy később kezdek, mert törzsidő van nálunk)... tuti nem 100%-ig egészséges, de eddig nem lett belőle komolyabb gondom, és még csak koffeint sem fogyasztok minden nap (kávét utálom... néha kólázom, de azt is az íze miatt, van, hogy helyette olyan üdítőt iszom, amiben nincs koffein).
2022. júl. 30. 21:36
7/26 anonim válasza:
Alap. Mint az összes vérszívó fajnál.
2022. júl. 30. 21:39
8/26 anonim válasza:
3!
6-7 körül adták a Jersey Shore-t?
2022. júl. 30. 22:06
9/26 anonim válasza:
8-as: nem én vagyok az a válaszoló... a Jersey Shore-t pont nem tudom, de a Viván, amikor én voltam tini, akkor a Playboy villa lányait adták délután 3-4 körül meg később a Kardashian valóságshow-t... ezek után simán el tudom képzelni a 6-7-es Jersey Shore-t :D.
2022. júl. 30. 22:08
10/26 anonim válasza:
Én igen. Mindig éjszaka vagyok aktívabb. Amikor hajnalban mennem kell dolgozni, akkor sem tudok hamarabb elaludni, így sokszor kb 2 óra alvással megyek dolgozni és egész nap halok megfele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!