Szerintetek normális ha egy 14 éves lány horrort néz?
Hideg vérrel, szemrebbenés nélkül képes nézni a horrort. Általában ennyi idősen azért belerezzenek a gép elött, ha megölnek valakit, vagy véreztetnek, de ő nyugodtan nézni.
Nézte pl: Teen wolf, Vámpírnaplók, Alkonyattól pirkadatig, Supetnatural, True blood
Szerintem ez nagyon durva. Szerintetek?
Te remegsz bele, mert te olyan vagy, nem arról van szó, hogy "ennyi idősen" úgy kell neki lenni. Mindenki más.
Én 15+ éve voltam 14 éves, akkor még videotékába jártunk és IGAZI horror filmeket néztünk, nem ilyen punci nedvesítő kis sorozatokat. Nekem inkább az a fura, hogy te ezektől félsz.
Én most töltöttem a 25-öt. Amikor 13-14 éves voltam, egyszerűen imádtam a horrort, egy cseppet sem féltem, nem ijesztett meg, inkább végigröhögtem. Valamiért, kellett az izgalom, vagy bármi, amit az adott. Én azt hiszem, ez életkori sajátosság. Olyan sorozatokat néztem mellette, mint az x akták pl., amiben elég borzasztó dolgok vannak, és egyszerűen imádtam.
Itt tartott az ingerküszöböm. Pár éve érdekességképp - és mert régen tetszett - megnéztem pár részt, és pár akkori horrort, és kivert a víz. Az ember kinövi. Tiniként még a veszélyérzetünk sem fejlődik ki megfelelően, ezért nem féltjük az életünket sem annyira, hogy félnénk egy filmtől? :)
Elmúlik, adj neki pár évet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!