Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van még olyan aki minden nap...

Van még olyan aki minden nap fent van pirkadatig, nem alszik hajnalig?

Figyelt kérdés

2022. júl. 30. 20:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Tinikent csomoszor fent maradtam en is, ment a tv, hajnalig Simseztem, sokszor mar akkor kapcsoltam ki a gepet, mikor anyukam kelt. Most mar nem megy, legkesobb ejfelkor, max 1-kor mar aludni szoktam, max ha buli van, de mar egyre kevesbe birom azt is.
2022. júl. 30. 22:27
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

10-es!

Ismerős.

2022. júl. 30. 22:32
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem nem..

Interneten néztem.

Akkoriban a Telekomnak volt ilyen videótára és tök nagy számlát csináltam vele mert mindig kikölcsönöztem a Jersey Shore részeket 😅

2022. júl. 30. 22:35
 14/26 A kérdező kommentje:
Érdekes én sose voltam ilyen tiniként. Aztán egyetemista koromban csak nyáron csináltam ezt, de akkor se az első években, azt elvégezve pedig tényleg akaratlanul ráálltam a hajnalra.
2022. júl. 30. 22:35
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Jaj igen a Sims :))

Azt én is csináltam éjjel.

Meg néha győzike show-t néztem hajnalban mert az ment valamelyik hülye csatornán 😅

Hát igen..a trashre akkor elég fogékony voltam.

Jersey Shore meg Győzike

2022. júl. 30. 22:37
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
És olyat csináltatok már, hogy egyáltalán nem aludtatok?
2022. júl. 30. 22:41
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Huh én egyszer igen.

Barátnőm átjött mikor 13-14 évesek voltunk,hogy nálam alszik.

Nyomtuk éjjel a super mariot valami vírussal teli oldalon aztán reggel mentünk a városba bizsu szarokat venni, éjjel meg éjszakai túrára mentünk a Somlóra 😀 Az brutál volt.

2022. júl. 30. 22:43
 18/26 anonim ***** válasza:
Az tényleg az lehetett, hogy még egy éjszakai túrát is bevállaltatok.
2022. júl. 30. 22:45
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
16: én igen, de ritkán... egyetemista koromban vizsgák előtt volt 1-2 alkalom, azért, mert 1) nekem a rövidtávú memóriám jobb, ezért a tudás többségét, ami ilyen magolósabb volt, azt mindig utolsó 1-2 napra sűrítettem, 2) para miatt nem tudtam. Azóta 2 ilyen alkalom volt - egyik, amikor megnéztem az Oscar-díjátadót élőben, és 1 órát tudtam volna aludni munkába elkészülés előtt... és féltem, hogy nem kelek fel időben, mert fontos ügyfél jött aznap... meg egyszer egy tévéműsor régebbi részeibe úgy belefeledkeztem, hogy elment az időérzékem :D.
2022. júl. 30. 22:45
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Az..

Ráadásul szakadt az eső akkor éjjel és lámpával a fejünkön csúszkáltunk kómásan a saját nyomorunkon röhögve lefelé a sárban meg koszban..😀

Basszus most ez a kérdés tök nagy nosztalgiát indított el bennem.

😔

2022. júl. 30. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!