Van még olyan aki minden nap fent van pirkadatig, nem alszik hajnalig?
Amikor én egész éjjel fent voltam, akkor másnap, vagyis aznap alig vártam, hogy este aludhassak.
A 16-os voltam.
Hát szerintem ez idősebb korban rosszabb..😀 Vagyis nem tudom Te mennyi vagy de én most 26 évesen már nem bírnám ki.
3-4 órás alvással is haldoklok egész nap
Minden nap nem, de előfordul. Eleve rosszul alszom, többször megébredek éjszaka.
Most pl. nem tudom, meddig leszek fent, lányomat várom haza, addig nem tudok elaludni, amíg biztonságban nem tudom itthon. A hajnalig ébrenlét általában ilyen esetekben szokott előfordulni, szerencsére nem túl gyakran, illetve többnyire nem egyedül szokott éjjel közlekedni, hanem haverokkal vagy a nővérével, olyankor nem izgulok (annyira).
Váltott műszakba járok - összevissza, - így nem idegen tőlem, hogy akár nem is alszom egy-két éjszaka. Aztán ha úgy alakul, durmolok egyet nap közben.
Ma például reggel adtam le az éjszakás műszakot.
Reggeliztem egy jót, aztán - a WC-re járást leszámítva - este 20:45-kor ébredtem...
Gimiben rengetegszer csináltam ezt, nyári szünet alatt. Akkor végre csend volt és nyugi, így tudtam zavartalanul sorozatokat nézni, olvasni, gépezni, játszani, netezni. Úgy elvoltam, és belefeledkeztem ezekbe, hogy gyakran csak hajnali 4-5 felé kaptam észbe, mennyi is volt az idő.
Mára már (harmadik évem kezdem egyetemen) nem is menne, legalábbis zsinórban x napon át nem, és valahogy már nincs is akkora igényem rá, mint akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!