Felkelnél hajnal 4-órakkor 100 euróért?
Figyelt kérdés
2022. szept. 12. 04:23
11/35 anonim válasza:
Minden nap felkelek spontán 3-kor és még nem is fizetnek érte.100 eu ért ugyanezt megcsinálnám diretbe is, szívesebben.
12/35 anonim válasza:
Havi 40000-ért???Nem 400000-re gondolsz?Azért simán.
13/35 anonim válasza:
Bocs, de ez a kérdés egy vicc? Ilyen alacsony összeg szerintem még Szlovákiában is irreális. Ott lenne a meló?
14/35 anonim válasza:
Ez így nagyon kevés információ. Havi 100€-ért mi értelme van minden nap 4-kor kelni? Még ha egyből aludhat ék tovább, akkor sem.
15/35 anonim válasza:
#8:
Ne hisztizzél már mint egy lány!
16/35 Darius- válasza:
Ha nem kell csinalni semmit érte akkor ha elveszel egy nullat akkor is felkelnék.
17/35 anonim válasza:
Szerintem sokan sokféleképpen értelmezik a kérdést.
Havi 100 euró, cserébe minden nap ilyenkor kell kelni. De gondolom ez nem azt jelenti, hogy ennyi lenne a jövedelem, szóval lehet dolgozni nomrálisan normális bérért, ez csak egy plusz challenge egy kis bónuszért.
És.... szerintem én felkelnék érte. Havi 360at keresek, de 40 rugó az 40 rugó. Nem kevés pénz, éves szinten már majdnem félmillió. Cserébe tulajdonképpen több időt kapok, ami kimondottan nem rossz deal.
DE
Csak azzal a kitétellel mennék bele, hogy akkor élek vele, amikor akarok. Szóval a nyári hónapokban, amikor mindne héten bulikázunk, esélytelen, hogy korán keljek. De pl novemberben, amikor semmi nem történik, miért ne.
18/35 anonim válasza:
Meg is értem, hogy a nyájvezérnek esze ágában sincs olyan fizetést adni, amiből kényelmesen élni lehet, ha ennyiért is elvállalnák sokan. Birkák országa!
19/35 anonim válasza:
18, de ez nem egy fizetés, ez csak egy valami a felkelésért cserébe. Nem kötelez arra, hogy csináljak is bármit. Mintha azt mondanák, hogy csinálj 10 guggolást és kapsz egy 20ezrest. Nem azt jelenti, hogy nincs mellette munkád, vagy ilyesmi.
20/35 anonim válasza:
Havi €100, ott van. Nekem fizetésnek tűnik. Ha egyetlen alkalom egy hónapban 40 ezerért, akkor azt mondom oké. De több napnál... 2 nap alatt megkeresi egy segédmunkás az építkezésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!