Ha tértivevényesen adtam fel a felmondásom és át is vették (igazolható) akkor a főnök nem mondhatja, hogy hozzá nem jutott el?
Kézbe akartam adni a felmondást de a főnök nem volt hajlandó kézből átvenni.
Erre feladtam tértivevénnyel. Megérkezett átvették ezt a tértivevény igazolja.
A főnök azt állítja őhozzá semmi nem jutott el. A tértivevény meg itt van nálam...
van jelentősége mit hazudozik össze a főnök? Én feladtam cég nevére + főnök nevére, az megjött átvették ezt igazolni is tudom, innentől a felmondásom közöltnek számít és ketyeg a 30 nap.
Nem így van?
Mi az,hogy nem hajlandó tudomásul venni a felmondásodat?
Azonnal munkaügyi bíróságra vinném a dolgot.
Mi vagy te..a rabszolgájuk?
"Mi az,hogy nem hajlandó tudomásul venni a felmondásodat?"
Ilyet nem írt a kérdező.... el kéne olvasni mit írt.
Munkaügyi bíróságra meg totál felesleges ezt elvinni mert azt mondanák amit a kérdező is tett:adja fel postán. AZ is érvényes.
Neked meg értelmezni kellene mit írt.
Nem volt hajlandó kézből átvenni mert megakarja tartani és gondolom nincs ember ezért húzni akarja annyira az időt a kérdezővel amennyire lehet.
Azért nem vette át kézből.
Csak ilyen nem tehet.
A munkaügyin meg nem fogják azt mondani,hogy adja fel postán mivel ott az igazolása,hogy már megtette és átvették.
"Csak ilyen nem tehet."
Mi az hogy NEM TEHET???? Ez mit jelent ez a mondat? HÁT MEGTETTE!!!
Én megtehetem hogy odamegyek hozzád és baltával agyonverlek? Hát? Jog szerint nem. És a valóságban? Hát hogyne tehetném meg.
Sose értettem meg a valóságtagadókat. NEM TEHETI MEG de MEGTEHETI mert MEGTETTE..
a valóságot nem lehet tagadni.
egyébként a dolgozó hogy bizonyítja hogy a főnök nem volt hajlandó kézből átvenni? Hm? elárulod? Kérdés a főnökhöz: Uram, valóban visszautasította az átvételt? Főnök: ÉÉÉÉÉNNN?? Sose tettem ilyet...
na hogyan tovább? Hm? elárulod?
Van tanú kamera akármi? hM?
Te elmebeteg vagy ne haragudj.
Egyrészt mit ordítasz?
Másrészt, ott a tértivevény amivel éppen azt igazolta,hogy felmondott és ketyeg a felmondási idő.
Ez nem valóságtagadás hanem létezik olyan,hogy jog.
Ha szerintem az normális,hogy egy munkaadó nem akarja a dolgozóját elengedni akkor nyugodtan utazz vissza az időben rabszolgának.
Akkor a kedves főnöknek megkell mutatnia a bíróságon azt az üres papírt.
Minek adnék fel üres papírt ha felakarok mondani?
Mit kell ezt túlkombinálni?
Nem hiszem, hogy a kedves alkesz igazgatódnak gondot jelentene egy üres papírt felmutatni a bíróságon.
(már megint kevered a nickjeidet, munkaügyes troll)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!