Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha munkavégzés előtt a dolgozó...

Ha munkavégzés előtt a dolgozó kb:5 perccel hamarabb WC-re akar menni, majd értekezleten közölték, hogy senkinek nem lehetséges ez, mert figyelni kell a munkaidőre, ha amúgy is nomád körülmények vannak, tehetek feljelentést?

Figyelt kérdés
2022. szept. 10. 22:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%

Jogod van szarni sírok 😂😂😂

Én biztos nem maradnék ilyen helyen, ahol nem lehet mosdót használni akkor, amikor akarom. Gyerekes, hogy megmondják, mikor mehetsz ki (nyilván ha ügyféllel beszélsz az más), utoljára az iskolában volt ilyen. De egy diákmunkát is otthagytam már, mert ott be kellett jelenteni, hogy most elmegyek mosdóba.

Bejelentheted, nem tudom, történni fog e valami, de ha igen, ha nem, lépj le onnan. Vannak még normális helyek, ahol nem ebben fitogtatják a munkáltatók a hatalmukat.

2022. szept. 11. 13:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem vagy rabszolga. Menj el budira, aztán ha ezt felróják, így jártak. Én a helyedben amúgy felmondanék, mi ez a kérdés egyáltalán, akkor mész hugyozni/szarni, mikor kell. Ember vagy, emberi jogod hugyozni meg szarni, bassza meg.
2022. szept. 12. 02:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Ja, most elolvastam a válaszokat, annyit arra, hogy már iskolában is megtanulják a kölykök, hogy szünetig kell visszatartani a szarást, hugyozást meg hányást, hogy ez már akkor sem volt normális, bassza meg. Csak akkor még le lehetett nyomni a torkunkon, mert kölykök voltunk. Most már ne lehessen, légyszike.

Sok helyen amúgy nincs szünet, el kell kéretőzni a művezetőtől/szolgálatvezetőtől, én az egyik ilyen - diákmunkás - helyemen akkor mondtam fel, mikor kikéretőztem, mint egy gyerek, majd megkérdezte a dagadt diszó, hogy miért, majd el kellett magyaráznom neki, hogy megjött, és át fogok ázni, ha nem enged ki tampont cserélni. Nem akart kiengedni (!), össze kellett veszni vele, rohadt megalázó volt az egész. Szerencsére diák voltam, másnap közöltem, hogy nem megyek be soha többé, és ennyi. Aztán végiggondoltam, hogy az egyetemen egyszer nem kérdeztek semmit, kimész, és kész. Mennyire vették ott rabszolgaszámba a dolgozót? Mintha azon az öt percen múlna bármi.

Ja, azóta a normális tanult szakmámban dolgozom, nem, nem kell visszatartani, a legritkább esetben fordul elő az, hogy annyi ügyfél van előttem, hogy ne tudnék kimenni wc-re (általában megértik még a Karenek is). Nem normális, amire az iskola kondicionál, légyszi, ne tekintsük már normálisnak azt, hogy időzíteni kell a pisilést, a szarást meg a megéhezést. Testi, fizikai funkciókról beszélünk.

2022. szept. 12. 02:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!