Nagyon rosszul venné ki magát ha ezt visszautasítom?
Tavasszal a munkahelyemen kaptam megkeresést egy pozícióra amit szívesen elvállaltam. Határozott időre szólt, a megemlkedett megrendelésállomány miatt kellett besegítenem, viszont a főnök azt mondta, hogy nagyon elégedettek velem és mit szólnék, ha továbbra is az ő csapatában dolgoznék. Igennel válaszoltam mert tetszik a munka, de.. ez a munkakör diplomához kötött, ami nekem nincs. Nem közvetlenül a főnöktől, de kollégák már említették, hogy a cég biztosan szeretne majd beiskolázni, hogy meglegyenek a papírok. Az a bajom ezzel, hogy nem is akarom és időm sincs erre. Épp házat építek és hamarosan talán a baba is úton lesz, nekem semmilyen formában nem fér most bele, hogy 3 évre visszaüljek az iskolapadba. Egyszerűen összeegyeztethetetlen. A másik, hogy a fizetés sem lenne annyival magasabb diploma esetén. Abban sem vagyok biztos, hogy 5 év múlva itt fogok dolgozni. Szeretem a változatosságot, nem szoktam leragadni egy helyen mert hamar beleunok.
Mit gondoltok, nagyon zokon venné a főnök ha erre a megkeresére nemet mondanék? Mármint a sulira. A munkát minden további nélkül megcsinálom, ha nekik megfelel így.
Köszönöm mindnekinek a válaszát.
Az a baj, hogy elkezdte túl komolyan venni. Amikor elvállaltam arról volt szó, hogy "besegítek" a csapatának, ennek ellenére a héten már felmerült, hogy ki kellene mennem a külföldi cégekhez is. Még egypár nap belefér, de pl van ázsaiai vállalat ahova min. 8 hétre kellene mennem.. Tudja, hogy építkezem, a gyerekprojektről nem.
Én nem veszem ennyire vérkomolyan. Letelik az a napi 8-9 óra és el is felejtem a munkát, eszembe sem jut másnap reggelig. Most jelenleg annyi mindent kell menedzseljek az életben, hogy erre nincs időm.
Sajnos vagy visszakerülök a régebbi pozíciómba vagy elfogadja, hogy most ennyire vagyok kapacitálható és nem többre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!