Rosszul lettem, családom mentőt hívott. A korházba szállítást saját felelősségemre megtagadtam, így az ügyeletes orvost is kihívták, vele konzultálva otthon hagytak! A korházba szállítás vissza utasítása miatt számíthatok- e valamilyen költségre?
Figyelt kérdés
2017. júl. 30. 17:14
3/5 anonim válasza:
nem de arra számíthatsz, hogy ha pár nap múlva tényleg rosszul leszel, nem fognak rohanni érted a mentők.
4/5 A kérdező kommentje:
A rosszul lét és elesés valoban megtörtént- fél évvel egy kisebb strok után! Tudom, hogy butaság volt nem bemennem, de valami pánik jött rám a korháztól, mert egy hónapja ugyan ezért vittek a sürgösségire és ott 20 órát csak ültettek, mire egyneurologus megvizsgáltés haza küldött!
2017. júl. 30. 18:34
5/5 anonim válasza:
Tudom, iszonyú állapotok vannak a kórházakban, nekem 2 közeli rokonomat "halasztottak" meg így. Két éve anyukám nővérét, aki cukros volt, 80 éves, de amúgy teljesen jó szellemi és testi állapotban, de nyáron (nagyon nagy melegek voltak) a nagy melegben rosszul lett, bevitték. A halála előtti két héttel még beszéltünk telefonon. Tökéletes szellemi erőben volt. Na a lényeg, hogy elmúltál 80 éves? Ok akkor félre dobunk, altatták... a két hét alatt teljesen leépült és KISZÁRADT a kórházban.... Megnéztem a koporsóban, össze volt aszva szó szerint! Szóval egy részt teljesen megértem, hogy nem mentél be, végül is az ügyeletes orvos látott. Egyébként hül.yeséget ír a másik hozzászóló, mert kötelessége lesz a mentőnek kimenni, ha esetleg erre kerülne sor, de ne legyen. Vigyázz magadra! Igyál sok (2-3 litert) vizet és kerüld a nagy meleget lehetőség szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!