Építőművészként hol tudok elhelyezkedni?
BA végzettséggel.
Érdemes megcsinálni az MA-t?
Hol tudok tapasztalatot szerezni és munkahelyet?
Milyen tervező programokat ajánlanátok? Autodesk Revit hasznos lehet?
Hallottam a BuildEXT cégről, valaki ismeri? Mi a véleményetek róluk?
Igen, a jogszabályban van jól.
Egyébként a honlapon is jól van, mivel amit idéztél, a BA-nál írja. Arra írtam korrigálásként, hogy MA-val viszont lehet tervezni. Belsőépítészeti és építészeti tervezői jogosulságot is lehet ezzel a végzettséggel szerezni. A diploma megszerzése után 2 év gyakorlat szükséges hozzá
Igen én is úgy tudtam hogy lehet tervezői engedélyem... Köszönöm a megerősítést.
Ezek szerint egyetem után egy építészirodába kell jelentkeznem 2 év gyakorlatra, vagy ők fognak megkeresni ha hirdetést adok fel ? Vagy van más opció is az építészirodán kívűl? És ez idő alatt nincs fizetésem vagy van csak minimális ?
Nem hiszem, hogy nagyon tolongnanának az irodák, hogy ők keressenek meg. Jelentkezni kell álláshirdetésre.
Persze, ez alatt fizetett munkából származó gyakorlatot is lehet érteni, nem kell ingyen vállalod. Csak igazolni kell tudnod, hogy az adott szakterületen dolgoztál (ez esetben belsőépítészet/építészet) és nem pl. pénztáros voltál.
12. Hát elég naiv vagy ha aztchiszed hogy majd ölbetett kezzel a fotelbenvülve várhatod az állásajanlatokat...
Már egyetem alatt keress gyakornoki pozíciót, akar fizetés nelkülit is.... mikor végzrl, márcelőnyben leszel h van szakmai tapasztalatod!
Szia kedves kérdező! Én sajnos ezekben a kérdésekben nem tudok segíteni, de te lehet, hogy tudnál nekem... Írnál nekem privit? A szakkal kapcsolatban kérdeznék. :)
Amúgy meg hajrá és ne hagyd, hogy az itteni kedves és értelmes hozzászólók letörjenek! <3
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!