Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tettél volna?

Mit tettél volna?

Figyelt kérdés

Mit tettél volna ha kollégád helyett az adott napon te dolgoztál volna mert ő csak " bent volt helyettesíteni" és semmit nem csinált ( portás feladatok) és egy dolgot kellett megcsinálnia azt is azért mert amikor ő van megszokta csinálni, de én pl nem meg másik kollégám nem.

Ezt szóvá tette h miért nem csináltam meg , holott egész éjjel ennyi lett volna a dolga ( mert az ő szokása).

Tényleg semmit nem csinált, és még ő teszi szóvà a dolgokat meg b " parancsolgat" és ennyit nem tud szó nélkül megcsinálni, ráadásul úgy h éjjel aludt közel 3órát míg én 24órája akkor semmit.

Igaz hogy rövid időre 4hónapja vagyok itt.

2022. szept. 7. 15:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Jézus, mégmindig ezen a rakatsz@r helyen vagy? Felmondás, ne hagyd magad kihasználni
2022. szept. 8. 10:24
 2/6 anonim ***** válasza:
A portás feladatok kb a 0-val egyenlőek, semmi nehézség sincs benne. Hogyhogy te nem bírod megcsinálni?
2022. szept. 8. 10:31
 3/6 A kérdező kommentje:
2es megbírom csinálni. Csak tudod amikor az van h mindenkinek kell mindent csinálni akkor nekem ne tegye szóvá h mit nem csinálok meg pláne akkor amikor ő bejott aludni és 4et csekkolt èjjel, és azon felül semmit nem csinált. Ugyanúgy 12ezret vitt haza mint én ( aki mindent mást megcsináltam még amit ő nem ,és nem aludtam éjjel semmit)
2022. szept. 8. 11:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Szörnyű szar helyen vagy. Olyan kell, ahol nincs csekkolás meg éjszakai séta. Felmondás. Amúgy én hagynám ezeket a melókat, 0 fejlődés, 0 előlépés ráadásul pér ev múlva totál zombi leszel a nem alvástól. Biztos többet is bírna az agyad.
2022. szept. 8. 14:17
 5/6 A kérdező kommentje:
4es de át ilyen helyen mi értelme az őrnek?
2022. szept. 8. 15:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Sok helyen van ilyen pl egy 0-24ben nyitva tartó irodáház, ahol van ügyelet. Vagy a luxi társashazakban is van ejjel-nappali porta felügyelet.
2022. szept. 12. 03:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!