Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ciki 1,5 hónap után lelépni...

Ciki 1,5 hónap után lelépni munkahelyről?

Figyelt kérdés
Július 18-án kezdtem a cégnél 2 hét traininggel. Az igazi munkát Augusztus elsején kezdtem. Egyszerűen eret akarok vágni annyira nem akarok dolgozni. Minden másodpercben meg akarom magam ölni ettől a hülye telefonos ügyfélszolgálatos munkától. Üvöltöznek a mérges ügyfelek, fenyegetnek börtönnel, fenyegetik, hogy megölik a családom. Vagy ha nem ilyen ügyfél hív akkor a 90 éves tata aki alig lát de kell neki segíteni, mert hülye a telefonhoz és 1 órán át kell a legalapabb dolgokat mondani. Holnap kapom meg az első "normális" fizetésem (augusztus 3-án félhavit kaptam) és fel akarok mondani holnap. Nagyon ciki ilyen gyorsan feladni?

2022. szept. 4. 22:41
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok. Streamelés ami érdekel, főleg videojátékok vagy rendezvények.
2022. szept. 6. 14:21
 32/36 anonim ***** válasza:
58%

"22 évesen elkésettnek érzem magam sajnos újra tanuláshoz, főleg hogy 4 állami félévem van csak hátra."

. 22 éves, és már temeti magát... besz*rok...

"Egyetem kb ki is lőve, mert nem engedhetem meg az új szakot magamnak."

. Ennél sokkal nagyobb problémákat is meg kell oldani az életben. Egyébként nem feltétlenül kell megint egyetemre menni.

2022. szept. 13. 10:15
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek való az ilyen munka. Emberekkel dolgozni a legnehezebb.

Türelemmel nem áldott meg a genetika, szóval ha egy kötekedő telefonos vagy IRL ügyfél kioktatna hát hamar elküldeném melegedni.

Én se bírnám csinálni. Az hogy 100x el kell mondani valakinek valamit az se egyszerű de oks ő nem rosszindulatú.

Volt hogy ott hagytam munkahelyemet mert nem bírtam idegekkel.

Nem ciki eljönni, de anyagi oldalát is nézd, hogy legyen miből élned ameddig nem találsz mást.

Jó hát én is volt hogy úgy hagytam ott hogy minden mindegy de egy percet se akarok bent tölteni többet.

2022. szept. 13. 10:19
 34/36 anonim ***** válasza:

Kérdező,

Sikerült azóta dönteni,hova tovább? Még ott dolgozol?

2022. szept. 14. 08:16
 35/36 A kérdező kommentje:
Még itt. Ma már nagyon durván görcsöl a gyomrom minden este 8 körül, amikor eszembe jut, hogy holnap dolgozni kell. Reggelente olyan vagyok, mint egy zombi és az első pár hívást nem is értem már teljesen (bár lehet nem 15 perccel munkakezdés előtt kellene kikelni az ágyból). Munka után bealszom bealszom és 2 óra eltűnik a délutánomból. Idegbeteg vagyok, rázkódom, remegek ha csak a munkára kell gondolnom. Öngyilkos hajlamok minden percben. Az a baj, hogy rájöttem azóta, hogy ez minden munkánál így lenne nálam sajnos, egyszerűen zsigerből elutasítom a "tenni valamit" cselekvését, úgyhogy itt nem csak a munka jellegével van baj, hanem magával a fogalommal, hogy munka.
2022. szept. 14. 20:26
 36/36 anonim ***** válasza:
96%
Nem biztos, hogy minden munka ezt váltja ki belőled. Egyszerűen nem vagy a helyeden és már a tested is nagyon intenzíven jelzi, hogy ez nem tartható állapot. Nem mindenkinek való az ilyen telefonos munka (dolgoztam egy nyarat telesales-ben, soha többé), inkább keress olyat,ahol max a munkatársakkal kell beszélgetni, míg nem találod meg a számításaid. Egy meló sem ér annyit, hogy kikészítsd magad. Ahol ez az elvárás,az mindent elárul.
2022. szept. 15. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!