Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ciki 1,5 hónap után lelépni...

Ciki 1,5 hónap után lelépni munkahelyről?

Figyelt kérdés
Július 18-án kezdtem a cégnél 2 hét traininggel. Az igazi munkát Augusztus elsején kezdtem. Egyszerűen eret akarok vágni annyira nem akarok dolgozni. Minden másodpercben meg akarom magam ölni ettől a hülye telefonos ügyfélszolgálatos munkától. Üvöltöznek a mérges ügyfelek, fenyegetnek börtönnel, fenyegetik, hogy megölik a családom. Vagy ha nem ilyen ügyfél hív akkor a 90 éves tata aki alig lát de kell neki segíteni, mert hülye a telefonhoz és 1 órán át kell a legalapabb dolgokat mondani. Holnap kapom meg az első "normális" fizetésem (augusztus 3-án félhavit kaptam) és fel akarok mondani holnap. Nagyon ciki ilyen gyorsan feladni?

2022. szept. 4. 22:41
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Üdv a klubban 10-es. Kitartást a holnapi naphoz :(
2022. szept. 5. 00:23
 12/36 anonim ***** válasza:
93%
De volt hely, ahol csak 1 napig dolgoztam..mindig van lejjebb..
2022. szept. 5. 00:25
 13/36 A kérdező kommentje:
Nekem is volt amikor diák voltam, ahol kemény 5 órát dolgoztam. Jó kis McDonald's. 14-kor kezdtem és 19-kor mentem is haza. Vagy 4 napot egy fagylalt gyárban. Kedden kezdtem és pénteken fel is mondtam. Meg volt 5 nap LIDL-ben is. Csak most már nem vagyok diák...
2022. szept. 5. 00:29
 14/36 anonim ***** válasza:
88%
Hagyd ott
2022. szept. 5. 07:15
 15/36 anonim ***** válasza:
91%
Egy nap után sem ciki. Ha valami nem tetszik, válts. Sok munkahely van.
2022. szept. 5. 08:27
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Én is július 18-án kezdtem és múlt hét csütörtökön fel is mondtam. Nem bírtam már én se tovább.

Szóval nem gáz ne aggódj.

2022. szept. 5. 09:29
 17/36 A kérdező kommentje:
Szintén call center 16?
2022. szept. 5. 09:42
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan cégnél vagyok a HR osztályon,ahol kvázi naponta van próbaidős felmondó. A rekord, mióta itt vagyok, szerintem olyan 3 nap volt, és senkit nem érdekelt. A próbaidő erre való. Nemcsak neked kell brillírozni, hanem a munkáltatónak is , szóval ez egy kétoldalú dolog. Úgyhogy egyáltalán nem ciki próbaidő alatt elmenni. Ha tudsz jobbat, hajrá, de van az a helyzet, mikor annyira rossz a munkahely, hogy az ember már az újat se bírja megvárni, csak ne kelljen bejárni. Mentálisan nem kell tönkremenni sehol.
2022. szept. 5. 10:01
 19/36 A kérdező kommentje:
Már kezdek begolyózni a mai naptól. Nem mondtam még fel de egymás után a 3. Üvöltöző ügyfél hív, amint megtudják hogy nincs személyes szerviz, csak futárszolgálat van...
2022. szept. 5. 10:30
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik legrosszabb a telefonos munka. Nekem is mondtak dolgokat. Bekapod a f.szom hülye k.urva, meg ilyenek. Ez mondjuk vicces volt, részeg volt a bácsika :D

Meg amikor a férj életképtelen és már reggel óta a kocsmában iszik, az asszony meg mielőtt jön megverni mert nincs kész a vacsora, felhívja az ügyfélszolgálatot, de pl egy bank esetében ahol én dolgoztam nem szabadott harmadik félnek infót kiadni, aztán az asszony kiabál hogy DEHÁT Ő A FÉRJEM ÉS TUDOM MINDEN SZEMÉLYES ADATÁT, oké de engem meg kib.asznak ha adok infót, nem érti meg... Nem egyszer játszotta be nő, hogy ő a férje és adjak információt. Érted, ha mondom neki, hogy bocsi de ez egy női hang, akkor kioszt, bepanaszol. Ha meg elhiszem neki, akkor ha kiderül, hogy harmadik fél volt, kirúgnak.

Sok fogyi van, aki nem tudja bekapcsolni se a gépet és tényleg egy óráig kell neki segíteni, miközben te szünetre mennél már, de nem lehet.

Meg parasztok. Személyeskednek. Nem értik meg, hogy nem tudok mindent megcsinálni nekik. Vagy ha valamiért fizetniük kell.

Egy évig dolgoztam ott, megutáltam az embereket, minden felb.aszott, idegesített. Felmondtam, le kellett dolgoznom a felmondási időt, aztán amikor egy hete nem dolgoztam már ott, felszabadultam :D Azóta sokkal boldogabb vagyok, az életben nem fogok többet emberekkel foglalkozni.

Az meg csak az idősebb emberek hülyesége, hogy nem szabad váltani, ki kell tartani. Illetve az ő idejükben nem volt hülyeség, de ma már könnyebb új munkát találni és nem kötelező a szarban maradni, a mentális egészséged sokkal fontosabb, mint a pénz, már ha nem kerülsz utcára, de te nem fogsz.

2022. szept. 5. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!