Ciki 1,5 hónap után lelépni munkahelyről?
Én is július 18-án kezdtem és múlt hét csütörtökön fel is mondtam. Nem bírtam már én se tovább.
Szóval nem gáz ne aggódj.
Az egyik legrosszabb a telefonos munka. Nekem is mondtak dolgokat. Bekapod a f.szom hülye k.urva, meg ilyenek. Ez mondjuk vicces volt, részeg volt a bácsika :D
Meg amikor a férj életképtelen és már reggel óta a kocsmában iszik, az asszony meg mielőtt jön megverni mert nincs kész a vacsora, felhívja az ügyfélszolgálatot, de pl egy bank esetében ahol én dolgoztam nem szabadott harmadik félnek infót kiadni, aztán az asszony kiabál hogy DEHÁT Ő A FÉRJEM ÉS TUDOM MINDEN SZEMÉLYES ADATÁT, oké de engem meg kib.asznak ha adok infót, nem érti meg... Nem egyszer játszotta be nő, hogy ő a férje és adjak információt. Érted, ha mondom neki, hogy bocsi de ez egy női hang, akkor kioszt, bepanaszol. Ha meg elhiszem neki, akkor ha kiderül, hogy harmadik fél volt, kirúgnak.
Sok fogyi van, aki nem tudja bekapcsolni se a gépet és tényleg egy óráig kell neki segíteni, miközben te szünetre mennél már, de nem lehet.
Meg parasztok. Személyeskednek. Nem értik meg, hogy nem tudok mindent megcsinálni nekik. Vagy ha valamiért fizetniük kell.
Egy évig dolgoztam ott, megutáltam az embereket, minden felb.aszott, idegesített. Felmondtam, le kellett dolgoznom a felmondási időt, aztán amikor egy hete nem dolgoztam már ott, felszabadultam :D Azóta sokkal boldogabb vagyok, az életben nem fogok többet emberekkel foglalkozni.
Az meg csak az idősebb emberek hülyesége, hogy nem szabad váltani, ki kell tartani. Illetve az ő idejükben nem volt hülyeség, de ma már könnyebb új munkát találni és nem kötelező a szarban maradni, a mentális egészséged sokkal fontosabb, mint a pénz, már ha nem kerülsz utcára, de te nem fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!