Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ciki 1,5 hónap után lelépni...

Ciki 1,5 hónap után lelépni munkahelyről?

Figyelt kérdés
Július 18-án kezdtem a cégnél 2 hét traininggel. Az igazi munkát Augusztus elsején kezdtem. Egyszerűen eret akarok vágni annyira nem akarok dolgozni. Minden másodpercben meg akarom magam ölni ettől a hülye telefonos ügyfélszolgálatos munkától. Üvöltöznek a mérges ügyfelek, fenyegetnek börtönnel, fenyegetik, hogy megölik a családom. Vagy ha nem ilyen ügyfél hív akkor a 90 éves tata aki alig lát de kell neki segíteni, mert hülye a telefonhoz és 1 órán át kell a legalapabb dolgokat mondani. Holnap kapom meg az első "normális" fizetésem (augusztus 3-án félhavit kaptam) és fel akarok mondani holnap. Nagyon ciki ilyen gyorsan feladni?

2022. szept. 4. 22:41
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
16-os voltam. Nem call center. Számlázási terület.
2022. szept. 5. 11:35
 22/36 A kérdező kommentje:
Tűpontos megfogalmazás 20-as :)
2022. szept. 5. 12:05
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Én szintén Hr területen vagyok gyakornok. Itt nagyon sok ember van akik az oktatási nap után lelépnek. Ha ennyire rossz és mehetnél egy másik munkahelyre akkor tedd
2022. szept. 5. 13:07
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Így van #23,ha másnak nem okoz nehézséget pár nap után lelépni, akkor neked, kedves Kérdező, aztán pláne ne legyen bűntudatod 1,5 hónap után :) Próbaidős vagy, akkor mész, mikor akarsz, még csak indokolni sem kell, miért mondasz fel. Fel a fejjel,merd meglépni!
2022. szept. 5. 13:12
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

23-as válaszoló vagyok.

Nálunk úgy működik hogy telefonon elmondjuk a jelölteknek hogy úgy tudjuk felvenni őket ha írnak egy felvételi tesztet (ezáltal is sok embert kiszűrünk). Tesztírás után nagyon sok telefonhívást kapok,hogy mondjuk nem sikerült a tesztje,mert nem volt nála a szemüvege,de szeretné újra kitölteni,stb,stb. és hasonló kamu indokok. Ezeket is kezelnünk kell és sok embernek persze nem tetszik a visszautasítás.

Szóval nem egyszerű türelmesnek lenni,de muszáj

2022. szept. 5. 13:13
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ennél a munkánál még az is jobb ha elmész 3 műszakba gyárba vagy megcsinálod a trgoncás jogsit, azzal még egész jól is lehet keresni.

Tudom miről beszélek, én is dolgoztam telefonos ügyfélszolgálaton, soha többet!

2022. szept. 5. 18:20
 27/36 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem annak örülj hogy telefonon dolgozol ügyfelekkel. Mondjuk nálam van egy említett pont(te írtad) amit nem nyelnek be. :(Nagyon beteg emberek vannak sajnos. Szerintem nem éri meg ilyen helyen dolgozni. Keress mást.
2022. szept. 5. 19:05
 28/36 anonim ***** válasza:

Tanulj szoftverfejlesztőnek vagy informatikusnak.

Na ott kb majdnem home office van mindig,nem rossz pénz,és emberekkel se kell nagyon beszélni.

2022. szept. 5. 23:47
 29/36 A kérdező kommentje:
Az az egyetemi végzettségem 28. Sajnos hülye és lusta vagyok hozzá, úgyhogy felejtős.
2022. szept. 6. 10:06
 30/36 anonim ***** válasza:
De akkor mi érdekelne? 28 évesen még nem kell lemondani magadról:)
2022. szept. 6. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!