Ciki 1,5 hónap után lelépni munkahelyről?
Alkalmatlan vagy az ilyen munkára. Van ilyen.
Mielőtt felmondasz, olvasd el nagyon figyelmesen, az apróbetűs részekig a szeződésedet. Nehogy ráfizess!
#2 Próbaidő hallelujah 3 hónapig, bármikor felmondhatok ebben az időintervallumban.
#1 Nincs kilátásban sajnos semmi, ez a baj. Nem vagyok semmi másra képzett, pedig több száz munkára adtam le az elmúlt 2 hétben a jelentkezésem, főleg külföldön de egy visszajelzés se. Annyi a szerencsém, hogy a minimálbéres anyámon tudok élősködni ha azt "hazudom" neki, hogy Ők rúgtak ki és nem én léptem ki.
Mondj fel,nekem sem menne.
Tanulj ki valami mást,valami olyat,ahol nincs annyi kapcsolat az emberekkel.
Hát van egy "munka" amit csinálni szeretnék, csak ahhoz nagy szerencse kell sajnos, hogy bejöjjön. TikTok influencer, Youtube videós vagy Twitch streamer.
Más szak nem igazán érdekel sajnos.
Ugyanígy vagyok én is.
Szintén call-center.
Esetemben azonban szimplán a dögunalom, mind munkatársak, mind munkavégzés. Semmi kihívás avagy előre lépési lehetőség és a pénz is rossz.
Mindennap elgondolkodom, hogy bumm a fejbe..de sajnos muszáj a jelen anyagi helyzetem miatt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!