Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tegnap kezdtem első munkahelye...

Tegnap kezdtem első munkahelyen miért kiváncsi mindenki a privát életemre?

Figyelt kérdés
nem értem miért faggatózott minden munkatárs hol élek pontosan a városban, szülőkkel élek-e vagy van-e párom, akarok-e gyereket és mikor, mit csinálok szabaidőmben és hasonló dolgok
2022. szept. 3. 15:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
98%
#20: Nekem is van egy olyan kollégám, aki mindenkiről tud mindent, állandóan a telefonon lóg, mindenkivel lefetyel (amúgy férfi), és nekünk is bezengi, hogy X. Y. most szakított a barátjával, a másik illető beteg, a harmadiknak most született gyereke, de még az ország másik végében élőkről is naprakészen tud mindent. Én utálom az ilyen embereket, szerintem hányingerkeltő. Annyira gusztustalan így belemászni mások magánéletébe, de lehet, hogy ez csak az én véleményem. Ha valaki el akar mondani valamit, akkor meghallgatom, de nem faggatok senkit. Ráadásul ha valaki nekem elmondja a másoktól megtudott magánjellegű dolgokat, akkor mi a biztosíték arra, hogy a tőlem megtudottakat nem tárgyalná ki másokkal?
2022. szept. 3. 21:44
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Primitív pletykafészkekre vall ez a viselkedés. Mégis mi a fene köze van ahhoz, hogy akarsz e gyerek? :D Ilyet nem illik kérdezni, semmi köze hozzá főleg ez nem egy “ismerkedős kérdés”.
2022. szept. 3. 23:48
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Én jelentős részben emiatt jöttem el Magyarországról. Hollandiában valahogy elfogadják, hogy nem vagyok annyira kitárulkozós, a fő, hogy végezzem el jól a munkámat.
2022. szept. 4. 00:07
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
#22: Ez szerintem olyankor fordul elő, amikor 1. új tag kerül egy csoportba, 2. nem akarják, hogy az ő szánalmas életük legyen a téma, és inkább egy másik ember magánéletét próbálják kivesézni. Borzasztó undorítónak tartom az ilyesmit, annyira szánalmas, amikor mások intim dolgaiba akarják beleásni magukat az emberek. Főleg így, hogy már első nap letámadják a kérdezőt... Ez tipikusan az a dolog, amikor a jópofizás álarca mögött indiszkrét módon viselkednek, mert azt hiszik, hogy azzal lesznek jó fejek, ha belemásznak mások életébe. Nekem is vannak olyan ismerőseim, akik szerint marhára jópofa dolog az, ha megkérdezik, hogy mikor nősülök. Aztán ha meg beszólsz nekik, hogy semmi közük hozzá, akkor vérig sértődnek, de abba nem gondolnak bele, hogy ők mekkora tahók, mert te esetleg nem szeretnél ilyen dolgokról beszélni, de ők csak erőltetik a hülyeségeiket.
2022. szept. 4. 09:50
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, jól gondolom hogy egy jól kinéző fiatal hölgy vagy?
2022. szept. 4. 16:28
 26/26 anonim ***** válasza:
11%
Az akarsz-e gyereket kivételével, azért szerintem ezek nem annyira tolakodó kérdések.
2022. szept. 5. 01:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!