Mi a teendő, ha a munkahelyem rám állított egy magánnyomozót?
Hát legalább nem szellemekre gyanakszol...
Állami intézménynek dolgozom. Felénk még indokolt esetben sem költenek ilyesmire, mert nem tudják a költségeket elszámolni.
Amúgy a magánnyomozók sem mehetnek be távollétedben az otthonodban.
Sanszosabb egy pszichés eset rajongó vagy ex.
Ha érzékeny területen dolgozol, akkor nem teljesen kizárt, de vszeg akkor nem magánynyomozó figyel, hanem valamelyik szolgálat. De a gumitalpúakat viszont jó eséllyel nem vennéd észre.
Aki bejárkál a lakásodba, az biztosan nem magánnyomozó, nekik ehhez nincs joguk.
És végső soron ott van a tévedés is, amint lehetséges magyarázat. Azaz hogy nem figyel meg senki.
Bármi lehetséges
Egyik rokonom is állambácsi egyik intézményében dolgozik, neki alá kellett irni titoktartásteg hogy megfigyelhetik illetve lehallgathatják
Csak úgy minden nélkül nem lehetne
Hangsúlyozom: nem lehetNE
De ma Magyarországon bármi lehetséges
Mindenki telefonját lehallgatják, én olyat hallottam, hogy ha viszhangzik a telefon akkor lehallgatnak.
Meg amúgy is eleve a facebook meg instagram is veszi a beszélgetést folyamatosan, elég ha ott van nálad a telefonod.
Állami munkahely sem kell már ezekhez a dolgokhoz.
"Csak úgy minden nélkül nem lehetne
Hangsúlyozom: nem lehetNE"
Ebben nem vagyok olyan biztos. Nekem egy jogász ismerősöm mesélte, hogy néhány éve, a pontos dátumra már nem emlékszem, akárkit akármikor lehallgathatnak legálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!