A kisfőnök ki akar csinàlni, de a nagyfőnök kedvel, mi a teendő?
A kisfőnökkel nem jövök ki, nagyon kétszínű ember. Csak ő jàr be a nagyfőnökhöz, így nem tudni, melyik alkalmazottról mit beszél, de az màr kiderült, hogy a nagyfőnök előtt teljesen màst mond, mint amiket nekünk tovàbbít. Àllandóan ki akarja sajàtítani, pl azt mondja, a nagyfőnök senkivel nem fog beszélni, mert csak rà kívàncsi, de kiderült, hogy ez egyàltalàn nem igaz. Lekezelő, durva mindenkivel, de senki nem mer neki szólni, mikor én kipróbàltam àllni magamért, senki nem mert szólni, hogy igazam van, de a hàta mögött mindennek elmondjàk, így úgy tűnik, mintha csak nekem lenne vele bajom. A kisfőnök is mindenkit kibeszél, és utàna akit kibeszélt, azzal beszéli ki a többieket. Ilyen tipikus "méregethetjük a f.szunkat, de nem érdemes, az erősebb kutya b.szik"- típusú 40es nő. Nagyon csúnyàn beszél, egyedülàlló.
Nekem màr nagyon elegem van ebből, de az àllàsra meg szükségem van, viszont ez a környezet borzasztó egészségtelen.
Ha szólnék kettesben a nagyfőnöknek, hogy tudnék úgy beszélni vele, hogy ne kerüljek bajba? Nem tudhatom, hogy ők mennyire vannak egymàsra utalva, de azt tudom, hogy én is fontos munkaerő vagyok.
Ezt így, ahogy nekünk elmondtad (csak káromkodás, vulgaritás nélkül - "A stílus maga az ember") elmondanám neki. Ha akkora megközelíthetetlen nagyfőnök, akkor meg a titkárnőjénél foglalnék jó előre egy időpontot (augusztus végére, szeptember elejére csak van szabad), és ott mondanám el neki.
Addig meg rejtett kamerával megpróbálnék hangfelvételt, annak hiányában tanukat gyűjteni, hogy ne maradjak ürülékben, hogy vádaskodom (Erre bizonyítékok nélkül rágalmazás a hivatalos megnevezés, úgy tudom - mármint az alaptalan vádaskodásra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!