Nemrég váltottam munkahelyet,mert az eddigi szörnyű volt . Azóta rosszul vagyok,mi a baj és mi a teendő ?
Két hete otthagytam a régi munkám és kedden kezdek az ujon.
Amióta eljöttem onnan,fáradt gyenge vagyok,sokat sírok,semmi kedvem semmihez,semmi erőm semmihez.
Most voltam lent vásárolni,a lábaim már rendesen fájtak, feljöttem,ki sem pakoltam csak jöttem lefeküdni.
Mi lehet velem ?
28 éves fiatal erőteljes nő vagyok (voltam)
Attól függ mit csinálsz? Ha valami durvább fizikait, akkor lehet az.
De amúgy alapvetően minden munkahely váltásnál ilyen az eleje. Azt se tudja az ember kit hogy hívnak, elfelejt mindent, mert még nem hallotta elégszer, hogy mit hogy, és úgy érzi ez soha nem fog menni, szóval ez nagyon intenzív tanulási folyamat. Aztán a sok ismétléssel a rutinok kialakulásával stabilizálódik.
Szóval még egy jó helyen is nehéz az eleje. Én sokat váltottam már és még mindig az, abban van már rutinom, hogy tudom, hogy ez ilyen.
Félre értetted.
Nem dolgozom jelen pillanatban.
Kedden kezdek csak.
Mióta felmondtam itthon vagyok,fáradt gyenge nincs semmihez kedvem és a boltba menés is kifáraszt.
Irodában dolgoztam,és ott is fogok
Ennyiből, nehéz megállapítani az okot és tanácsot adni!
Mi miatt hagytad ott a munkahelyed?
Régóta ott dolgoztál és most fura a változás?
Nem lehet hogy, közben elkaptál valamit és az legyengített?
2:
Nem,nem hiányzik a régi, örülök hogy szabadultam onnan rohadt mocsok egy főnököm volt molesztált ordított,egy mocsok volt.
Depis lehetek akkor emiatt ?
Jah de bocs, csak most esett le, hogy jöv hét kedden kezdesz azt hittem most kedden kezdtél :) Akkor tárgytalan az első válaszom.
így furcsa a dolog, ha nem szeretted az előzőt. te mit gondolsz mi lehet, mert ez valami érzelminek tűnik.
A régi munkahelyen elszenvedett dolgok lelki feszültséget okoztak és ez nyilvánul meg (?)...
Kereshetsz szakembert akár online hogy új helyen ne legyen probléma, remélhetőleg addigra javul ez az állapot.
Igencsak kikészültem azon a helyen.
És aludni sem bírok nagyon.
Lehet tényleg ez csapódik most le nálam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!