Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nemrég váltottam munkahelyet,m...

Nemrég váltottam munkahelyet,mert az eddigi szörnyű volt . Azóta rosszul vagyok,mi a baj és mi a teendő ?

Figyelt kérdés

Két hete otthagytam a régi munkám és kedden kezdek az ujon.

Amióta eljöttem onnan,fáradt gyenge vagyok,sokat sírok,semmi kedvem semmihez,semmi erőm semmihez.

Most voltam lent vásárolni,a lábaim már rendesen fájtak, feljöttem,ki sem pakoltam csak jöttem lefeküdni.

Mi lehet velem ?

28 éves fiatal erőteljes nő vagyok (voltam)

2022. ápr. 15. 14:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Az így akkor előfordulhat, mert most hogy úgymond kiszálltál abból a mókuskerékből a szervezeted most jelez,most jön ki rajtad!

Tényleg kellene most kikapcsolódnod,felüdűlnöd!

Csak most meg ott van már benned az új munkahely miatti izgulás is, gondolom! Nem tudsz lenyugodni kicsit!

Vitaminozd Magad! Pihenj amennyit tudsz, így!

2022. ápr. 15. 15:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Most jonnek ki rajtad az ott átélt stresszek, feszűltségek. Ez mindig így van, de idővel elmúlik. Pihend ki az előző helyedet. Próbálj minél többet aludni hogy megújúlj, kapcsolodj ki, aktív programok melyekbe örömödet leled, menj ki futni ilyenkor a testmozgas is sokat számít. Gondolj arra h végre vége, engedd el a múltat s örömmel vágyakozva motiváltan gondolj a jövőre h ennél csak jobb lesz🙂s minden ami most történik én értem történik. Pihenj sokat, egyél igyál finomakat nézz egy jó filmet menj el a barátaiddal ebbe a 4 napba sok minden belefér ami kikapcsol.
2022. ápr. 16. 08:50
 13/13 A kérdező kommentje:
Igazad van, köszönöm szépen !
2022. ápr. 16. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!