Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szólnál ilyen esetben a pénzért?

Szólnál ilyen esetben a pénzért?

Figyelt kérdés

6an vagyunk összesen és ugyanannyi az órabére mindenkinek.

Ebből 2fő aki mindig éjjel jön ( ilyenkor kevesebb feladat van),

de ha bármi van akár vki szabin van, akár rendezvény miatti változás,akár ha az éjjeles közül megy vki szabira a 3fő oldja meg, sőt még az állandó nappalost is nekik kell megoldani ha kiesik..

Emellett ennek a 3főnek jóval több teendője van napközben és csinalja ejjel ugyanazt mint az éjjeles.

Az éjjeles be nem segít ha a 3főnek van gondja,vagy ha a nappalos hiányzik,vagy plusz fő kell vlmi miatt és mondjuk atszervezessel a 2 éjjeles 1xre tudna bent lenni éjjel..

Abszolút nem tartom fairnek h ugyanazt a pénzt kapja

2022. szept. 1. 06:45
 1/6 anonim ***** válasza:
93%

Hát valóban nem fair hogy a 6 főből 2 mindig éjjeles,a 3 főnek kell mindent megoldani állandóan és a 6. fő is ugyanannyit keres, aki nem is dolgozik ezek szerint.

Persze, szólj, ha böki a csőröd. De nehezen tudom elképzelni hogy az éjjeles nem kap műszakpótlékot, úgyhogy valószínűleg bár az órabér ugyanannyi akkor is többet keres, de ha irigyled, nyugodtan menj át éjszakásnak.

Boritsd fel a bioritmusod, oldd meg a családi baráti, társasági életedet úgy

2022. szept. 1. 07:03
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
Jogosan keres többet egy éjszakás. És ha kevesebb a munka? Az idejèt fizetik meg, hogy cserèbe lemond a normális életről, a bioritmusról, egészségről. Cserélj vele!
2022. szept. 1. 07:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne a pénzért szólj, ilyen gazdasági környezetben kockázatos, hanem, hogy ti is szeretnétek éjszakára járni dolgozni, amikor kevesebb munka van.
2022. szept. 1. 07:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Igazából úgy van h 2főt csak éjjelre vett fel 12órába.

3főt 24 órába és a 6.fő állandó nappalos 9órában.

15évig heti 6éjjelt dolgoztam, én átmennék de nem engedi.

2022. szept. 1. 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Valóban nem fair, az éjszakásnak több pénzt kéne kapnia.
2022. szept. 2. 11:17
 6/6 A kérdező kommentje:

Miért kéne többet kapnia?

Azért mert este 6tól reggel 6ig van? 4x csekkolni megy 1,5óránként, közbe alszik meg filmet néz. Nincs tekintettel alvás szempontjából a 24esre mert előbb elalszik..

Táskát se ellenőriz az éjjeles mert nem jön ki sokszor, ha véletlenül jön egy kamion ki se megy hozzá h beírja.

A 24es meg reggeltől írja a kamionokat,a vendégeket, 2óránként csomagot ellenőriz ( az éjjelesnek ezek kiesnek) ha gond van megoldja nappal,kulcsot ad ki és vesz vissza és éjjel neki is kell 4x csekkolni.

Plusz ha vlmit meg kell oldani v kolléga kiesik a 24es feladata es sokszor van így 24/24, mert a két éjjeles nem segít annyit h ne kelljen éjjelre a 24esnek ilyenkor ott lenni ,hanem bejon a másik éjjeles is.

Szerintem így már nem fair..

2022. szept. 2. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!