Szólnál ilyen esetben a pénzért?
6an vagyunk összesen és ugyanannyi az órabére mindenkinek.
Ebből 2fő aki mindig éjjel jön ( ilyenkor kevesebb feladat van),
de ha bármi van akár vki szabin van, akár rendezvény miatti változás,akár ha az éjjeles közül megy vki szabira a 3fő oldja meg, sőt még az állandó nappalost is nekik kell megoldani ha kiesik..
Emellett ennek a 3főnek jóval több teendője van napközben és csinalja ejjel ugyanazt mint az éjjeles.
Az éjjeles be nem segít ha a 3főnek van gondja,vagy ha a nappalos hiányzik,vagy plusz fő kell vlmi miatt és mondjuk atszervezessel a 2 éjjeles 1xre tudna bent lenni éjjel..
Abszolút nem tartom fairnek h ugyanazt a pénzt kapja
Hát valóban nem fair hogy a 6 főből 2 mindig éjjeles,a 3 főnek kell mindent megoldani állandóan és a 6. fő is ugyanannyit keres, aki nem is dolgozik ezek szerint.
Persze, szólj, ha böki a csőröd. De nehezen tudom elképzelni hogy az éjjeles nem kap műszakpótlékot, úgyhogy valószínűleg bár az órabér ugyanannyi akkor is többet keres, de ha irigyled, nyugodtan menj át éjszakásnak.
Boritsd fel a bioritmusod, oldd meg a családi baráti, társasági életedet úgy
Igazából úgy van h 2főt csak éjjelre vett fel 12órába.
3főt 24 órába és a 6.fő állandó nappalos 9órában.
15évig heti 6éjjelt dolgoztam, én átmennék de nem engedi.
Miért kéne többet kapnia?
Azért mert este 6tól reggel 6ig van? 4x csekkolni megy 1,5óránként, közbe alszik meg filmet néz. Nincs tekintettel alvás szempontjából a 24esre mert előbb elalszik..
Táskát se ellenőriz az éjjeles mert nem jön ki sokszor, ha véletlenül jön egy kamion ki se megy hozzá h beírja.
A 24es meg reggeltől írja a kamionokat,a vendégeket, 2óránként csomagot ellenőriz ( az éjjelesnek ezek kiesnek) ha gond van megoldja nappal,kulcsot ad ki és vesz vissza és éjjel neki is kell 4x csekkolni.
Plusz ha vlmit meg kell oldani v kolléga kiesik a 24es feladata es sokszor van így 24/24, mert a két éjjeles nem segít annyit h ne kelljen éjjelre a 24esnek ilyenkor ott lenni ,hanem bejon a másik éjjeles is.
Szerintem így már nem fair..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!