A munkahely a családod? Családias légkör.
Nem. Nagyon nem. Munkába dolgozni megyek, pénzt keresni. Nem barátkozni, és főleg nem bármibe is beavatni idegeneket.
Semleges dolgokról lehet beszélgetni, de ami magánügy, az az is marad.
Akár, habár van lányom.
A kisgyerekek közt nagyon jó, szeretem őket és ők is engem. Falusi iskola, mindenki ismer mindenkit. Már várom a kezdést és ők is nagyon szeretnek torna órára menni.
Hála istennek nem. Egy olyan munkahelyem se volt,ahol családként voltunk definiálva. Egy munkahelyen senkinek sem tartozol az életed minden apró részletének megosztásával, nem azért jársz dolgozni. Voltak kollégák,akikkel jóban voltam és munkán kívül is random összejöttünk,de még nekik se számoltam be mindenről. Hogy merre voltam hétvégén, milyen filmet láttam, mit főztem stb, ilyen fajsúlyú témákban szívesen beszélgetek, de ezen túl meghúzom a határokat.
Alapvetően van bennem egy bizalmatlanság, hogy sosem tudhatod, kitől és mikor hallod vissza azt,amit megosztottál magadról. Egy munkahelyen szerintem nagyon nem szerencsés ez a családi felfogás. Klassz,ha hatékonyan és eredményesen dolgozik össze a csapat,de ennek nem feltétele, hogy mindent tudjunk egymásról.
A párom és a terapeutám tudják a legtöbbet rólam, és ez nem véletlen :)
Ja és kihagytam, h a 3. Meg letorolt az ismerősei közül😅
6os vagyok
Nem. Van jó, boldog családom.
Viszont a munkatárasaim barátaim is egyben. Előbb lettek barátok, aztán munkatársak.
Nem kell megosztanom semmit, de megtehetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!