Lányok, mit gondoltok a nemzetközis kamionsofőrökről?
ja, de hogy a kérdező kérdésére is válaszoljak: érdekes, nekem sose volt gond a másik félnél ismerkedés során, hogy kamionozok, néha csodálkoztam is hogy vajon tudják-e ezek hogy mit is jelent valójában :D Habár sose lett semmi végül de csak azért mert unatkozásból mentem fel ilyen oldalakra, igazából meg nem akarnék magamnak komoly kapcsolatot mert pontosan tudom mivel és milyen fájdalmakkal járna.
De ha tényleg családot akarsz, de olyan igazit mint az amcsi filmekben, akkor ezt a munkát abba kell hagynod. Hiába hetelőzől, hiába 2 hét kint 2 hét itthon, hiába csak hétfőtől szerdáig stb... Ez csak úgy fog működni, ha minden nap otthon vagy, és max 8 órás a munkád. Ha esetleg ezt megtudod oldani úgy hogy közbe kamiont vezetsz, mert esetleg Pesten laksz, akkor az jó, de tapasztalataim szerint ez itthon lehetetlen.
Skandináviában dolgoztam napizósba, ha gyors voltam és nem volt semmi zűr 9-9,5 órába megjártam a túrát, és mehettem haza, és így is havonta olyan 3000€-t kerestem, szerintem ez lenne egy családos ember tökéletes élete. De nekem ez túl unalmas és egyhangú volt, de azt azért hozzá tenném hogy ha lett volna egy olyan személy akiért érdemes lett volna hazamenni biztos csináltam volna tovább... De hát erről szól az élet, nem? Áldozatokat kell hozni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!