Lányok, mit gondoltok a nemzetközis kamionsofőrökről?
Kérdező vagyok.
Hetelek, az-az hétfőn indulok pénteken érkezek, Németország - Magarország oda, vissza. Rengeteg elutasítás kapok ismerkedés során, pedig lányok szerint általánosan jóképű vagyok, mindenem meg van ami az élethez kell, nincs hitelem, egyedül élek nem anyuval, mosok, főzök, takarítok, dolgozok, beszélek angolul, középiskolát végeztem plusz 3 szakmám van. Viszont amikor kiderül, hogy kamionozok.. hamar eltűnik az ismerkedő partner.
Ahogy elmondom mit dolgozok fordul mindig a kocka.. Már már gondolkozok azon befejezem.. Azt érzem egyáltalán nem elfogadott a lányok körében ez a szakma. :( Márpedig egy kapcsolat kell, társas lények vagyunk.
Én imádom őket, de nálam ez olyan dolog ami gyerekkoromban ivódott belém családi dolgok miatt. Egy időben próbáltam is kifogni egy olyan kapcsolatot ahol a férfi kamionozik, mert kifejezetten vonzanak a kamionosok, de másfél év "barátságextrákkal"-nál tovább sajnos nem jutottam.
A legtöbb nő nem önálló, kapcsolatfüggő. Ezért kizáró ok nekik egy kamionos.
Viszont biztos vagyok benne hogy találsz olyat akinek kifejezetten szüksége van az énidőre és pont ideális neki így. Pl a bátyám felesége egyszer megjegyezte nekem viccesen hogy ha a bátyám nem kamionos lenne és minden napot együtt kéne tölteniük, már rég elváltak volna. Pedig imádják egymást, de mindkettő szeret egyedül is lenni, és az tartja fenn a tüzet a kapcsolatukban, hogy mindig várják a találkozást. Így nem kényelmesednek bele.
Nehéz olyan nőt találni aki nem társfüggő, de nem lehetetlen, úgyhogy semmiképp ne add fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!