Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lányok, mit gondoltok a...

Lányok, mit gondoltok a nemzetközis kamionsofőrökről?

Figyelt kérdés

2022. aug. 29. 10:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%

Én azt nem értem miért van itt mindenki lepontozva.

1-2 válaszadón kívül szerintem mindenki elég hasznos és reális választ adott.

2022. aug. 29. 11:37
 12/24 A kérdező kommentje:
Kérdező vagyok, csak zöld pipákat adtam. Én is figyeltem.
2022. aug. 29. 11:57
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Ismerek több kamionost is, lényegében a munkájukon kívül nem feltétlenül van sok közös bennük, ettől bármilyen emberek lehetnek. Többségük amúgy teljesen normális. :)

Kapcsolat-téren nálam kizáró ok, nekem igényem van a sok együtt töltött időre. De van aki nálam "függetlenebb" típus, el tudom képzelni hogy van akinél még előny is. A legtöbb kamionos ismerősöm kapcsolatban él, szóval mindenképp léteznek olyanok akiknek belefér.

2022. aug. 29. 12:29
 14/24 anonim ***** válasza:
85%
Apám kamionos, így nőttem fel, testközelből láttam, hogyan lesz egy ilyen ember idegen a saját családjában, hogyan megy tönkre a házassága. Együtt vannak a szüleim a mai napig (60 körüliek most), de nem igazán tudnak egymssal mit kezdeni már, ha apám otthon van, csak mennek egymás agyára. Apu megszokta az egyedüllétet, nem lehet vele kb. semmiről beszélgetni, mert nem is figyel, ő meg nem mond semmit, teljesen kívülállóvá vált. Ezek miatt én soha nem lennék együtt olyannal, aki rendszeresen napokra távol van a munkája miatt.
2022. aug. 29. 13:37
 15/24 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem nem sok lány van ezen a világon akinek az kell, hogy a másik alig legyen otthon, és kvázi internet kapcsolat legyen java részt.

Nem is értem miért csodálkozol ezen.

2022. aug. 29. 19:56
 16/24 anonim ***** válasza:
93%
(kérdező, nem kell megírnod minden egyes hozzászólásodkor, hogy te vagy a kérdező, azt látjuk, a gyk kiírja, hogy "A kérdező kommentje" :) csak gondoltam szólok, semmi rosszindulat)
2022. aug. 29. 20:18
 17/24 anonim ***** válasza:
49%
17. válaszoló vagyok.Mizujs?
2022. aug. 29. 20:57
 18/24 anonim ***** válasza:
76%

Hát nem sok jó példa van a családban. A távolság miatt tönkre ment házasságok,alkoholizmus,útszéli nők használata és még sorolhatnám

Nekem egy kamionozó férfi nem kéne pont ezek miatt. Amúgyis olyan párt szeretnék,akinek lóghatok a nyakán és szeretgethetem bármikor. :)

2022. aug. 30. 06:38
 19/24 anonim ***** válasza:
Szia. Én is kamionsofőr vagyok. 45 éves, elvált... gondolom ez sok mindent elmond. Nem sok pozitív példát látok sajnos sofőr körökben, sok kapcsolat ment tönkre. Mi úgy indultunk neki hogy elfogadja amit csinálok, aztán mégse, közben született két gyermekünk, nekem a szívem szakad meg ha nem láthatom őket, mostmár ott tartok hogy bárhová menekülnék a fülkéből pedig imádtam csinálni. Neked talán még nem késő váltani mert könnyen benne lehet maradni ebben a mókus kerékben. Sok sikert!
2022. aug. 31. 17:48
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem qrváznak többet a kamionosok mint akárki más (férfi) ... Mert aki még erre is adja a fejét, az sem útszélihez megy hanem házhoz, úgy ahogy pl a rosszlányokon hirdetik magukat...

Lányok, nehogy azt higgyétek hogy ez a kamionosoknak olyan jó móka titeket hátrahagyni, én amikor összejöttem a barátnőmmel és vissza kellett mennem 3 hétre már az első napon szétsírtam magam, és annyira nem bírtam tovább hogy 1 hét után inkább felmondtam és hazajöttem... aztán persze egy idő után eltudtam jönni szívszakadás nélkül, de minden nap órákat beszéltünk, és számoltam a napokat mikor megyek haza.

De azt is értsétek meg, hogy ez egy életforma, ezt másképp nem lehet csinálni. Ha Norvégiában laknánk meglehetne azt csinálni hogy minden nap vagy 2 naponta hazajönni, és rendes életet élni jó fizetésért, de itt keleten ez lehetetlen, de még a nyugati kamionosok is általában hétfőtől péntekig a fülkében alszanak.

Én sajnállak titeket, tényleg, aki benne van ebben és nem tud kiszállni mert gyerek van, vagy csak mert túlságosan szereti a párját stb... pokol egy élet lehet. Én inkább már évek óta egyedül vagyok, mert ezt másként nem lehet csinálni, sajnos szeretem is ezt az életformát, és ez a legjobb módja annak hogy megóvjak másokat, és magamat is a fájdalomtól.

Az a kevés meg aki nem bánja, egyik fél sem, hát neki gratula, de szerintem ők nagyon a kisebbség lehet.

2022. aug. 31. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!