Lányok, mit gondoltok a nemzetközis kamionsofőrökről?
Én azt nem értem miért van itt mindenki lepontozva.
1-2 válaszadón kívül szerintem mindenki elég hasznos és reális választ adott.
Semmit. Ismerek több kamionost is, lényegében a munkájukon kívül nem feltétlenül van sok közös bennük, ettől bármilyen emberek lehetnek. Többségük amúgy teljesen normális. :)
Kapcsolat-téren nálam kizáró ok, nekem igényem van a sok együtt töltött időre. De van aki nálam "függetlenebb" típus, el tudom képzelni hogy van akinél még előny is. A legtöbb kamionos ismerősöm kapcsolatban él, szóval mindenképp léteznek olyanok akiknek belefér.
Szerintem nem sok lány van ezen a világon akinek az kell, hogy a másik alig legyen otthon, és kvázi internet kapcsolat legyen java részt.
Nem is értem miért csodálkozol ezen.
Hát nem sok jó példa van a családban. A távolság miatt tönkre ment házasságok,alkoholizmus,útszéli nők használata és még sorolhatnám
Nekem egy kamionozó férfi nem kéne pont ezek miatt. Amúgyis olyan párt szeretnék,akinek lóghatok a nyakán és szeretgethetem bármikor. :)
szerintem nem qrváznak többet a kamionosok mint akárki más (férfi) ... Mert aki még erre is adja a fejét, az sem útszélihez megy hanem házhoz, úgy ahogy pl a rosszlányokon hirdetik magukat...
Lányok, nehogy azt higgyétek hogy ez a kamionosoknak olyan jó móka titeket hátrahagyni, én amikor összejöttem a barátnőmmel és vissza kellett mennem 3 hétre már az első napon szétsírtam magam, és annyira nem bírtam tovább hogy 1 hét után inkább felmondtam és hazajöttem... aztán persze egy idő után eltudtam jönni szívszakadás nélkül, de minden nap órákat beszéltünk, és számoltam a napokat mikor megyek haza.
De azt is értsétek meg, hogy ez egy életforma, ezt másképp nem lehet csinálni. Ha Norvégiában laknánk meglehetne azt csinálni hogy minden nap vagy 2 naponta hazajönni, és rendes életet élni jó fizetésért, de itt keleten ez lehetetlen, de még a nyugati kamionosok is általában hétfőtől péntekig a fülkében alszanak.
Én sajnállak titeket, tényleg, aki benne van ebben és nem tud kiszállni mert gyerek van, vagy csak mert túlságosan szereti a párját stb... pokol egy élet lehet. Én inkább már évek óta egyedül vagyok, mert ezt másként nem lehet csinálni, sajnos szeretem is ezt az életformát, és ez a legjobb módja annak hogy megóvjak másokat, és magamat is a fájdalomtól.
Az a kevés meg aki nem bánja, egyik fél sem, hát neki gratula, de szerintem ők nagyon a kisebbség lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!