Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Otthagyni vagy mégsem?

Otthagyni vagy mégsem?

Figyelt kérdés

Sokszor olyan érzésem van még így 4 hónap után is h mit keresek itt.

Hétvégén ünnepnap is megyek,amik üresebbek.

Igazán amit itt keresek mivel mellékállás így félre tudom tenni az egeszet. Havi 200orat minimum vagyok.

Viszont van egy kollégám aki szinte levegőnek néz, nincs tekintettel a másikra ( klíma használat, vagy éjjel alvás)

Úgy horkol h nem lehet meglenni tőle így ha vele vagyok akkor az előtérbe az asztalra teszek szivacsot és azon kuporgok éjjel 10órat minimum. Ketten lennénk de tulajdonképpen egyedül jobb lenne mert nem feszélyezne ez a helyzet.

Ezért is gondolkodom h mit tegyek..mert ez így ilyen formában nem fenntartható ..

Nem mondom h rá lennék utalva erre a pénzre de azért a mai világban minden forint jól jön..

2022. aug. 27. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy milyen munkáról van szó?
2022. aug. 27. 21:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Egy kisebb forgalmú cég telephelyén vagyok portás
2022. aug. 27. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Eddig az volt a baj, hogy nem beszélget veled, most meg, hogy levegőnek néz. Nem könnyű veled
2022. aug. 27. 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:
74%
Ez már kb a 30. Kérdésed erről. HAGYDD OTT!!!!!
2022. aug. 27. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!