Miért nem megy el hivatásos sofőrnek a családfő, ha minden szükséges papírja megvan róla?
Nem egy olyan embert ismerek aki most kezdett a családi ház projektbe és nem győzik a hitelt felvenni.
Mégis sírnak, hogy nincs pénz...
A családfőnek ott a jogosítványa CE stb. de utalja csinálni inkább dolgozik 200e-ért 8 órába.
Belföldön is lenne esélye 500-600 e ért mégse megy...
Nem értem ezt a logikát.
Én se dolgoznék olyan munkakörben amit utálok.
Abban a munkakörben keresnék munkát amit szeretek is csinálni. Azon belül keresném meg a legjobb opciót.
Egy hitel kifizetése nem 2-3 hónap, hogy addig jó a sz@r munka is, évekig vagy évtizedekig tart letudni egy hitelt, még szép, hogy nem fog gyötrődni egy olyan munkakörben amit a háta közepére sem kíván.
ez tipikusan egy olyan szakma amit vagy szeret az ember, és csinálja, vagy nem és akkor ha van esze nem csinálja ha meg idióta akkor csinálja. A könyökömön jön ki az állandó panaszkodás meg hiszti, és én vagyok az egyetlen aki azért csinálja mert szereti is. Ja nem, a 10 éves pályafutásom alatt 1etlen 1 öreggel találkoztam aki a mai (akkori) napig imádja a nagy gépeket meg a szabad életérzést (már amelyik cégnél ez lehetséges).
Belföldön meg én sem mennék el kamionozni, tudod te milyen idegtépő a sok gyökér autós az utakon? Meg zötykölődni ezeket a jó magyar utakon? Meg persze a cégek nem fognak engedni autopályára hanem menjél az országutakon... Parkoló nincs, vagy ami van ott nincs se wc se zuhany, plusz még a cigányok le is ránthatják az üzemanyagot vagy elviszik az árut ha értékes.
A pénz nem minden ...
Mert akkor dolgozik, és a családdal egy percet sem tölt.
Barátnőm apja kamionos, kb nem is ismeri a bartánőmet, mert alig van otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!