Elegem van a munkahelyi bájcsevejből, mit csináljak?
Hát en pontosan ugyanígy voltam, plusz egy rendkívül rosszindulatú főnöknő még hozzá.
3 évig bírtam. 2 éve új helyem van új kollégákkal, amit nagyon szeretek.
Gyógyszert semmiképp ne kezdj el szedni,egy munkahely sem ér annyit. Szerintem két opció van: zenehallgatás vagy felmondás. Nincs garancia rá, hogy máshol egyáltalán nem ilyen lesz a közeg,de addig biztos szar lesz, míg itt maradsz :( próbálkozni kell .
Egyszer rám is megsértődtek,mert ebéd után nem akartam még egy órát kávézgatni, inkább időben szerettem volna végezni a dolgaimmal. Ne tudjátok meg, hányszor hallgattam ezután, hogy így direkt jó hangosan, gúnyosan egymás között, mikor én is ott voltam a teremben: "és akkor ebéd után egy kávé srácok? Vagy mindenki nagyon elfoglalt?" És felém sanditottak. Szörnyűek... De letojtam addigra már rég őket.
Én azt csinálom, hogy aktív zajszűrős headset aztán semmit sem hallok belőlük.
Alapvetően nen vagyunk rosszban.
Megbeszéltük, hogy így tudok csak koncentrálni úgyhogy hagyjanak ha a fejemen van.
Délben elmegyünk ebédelni ahol 20-30 percet beszélgetünk úgyhogy nem mondhatják hozzájuk sem szólok.
Ha nagyon nem bírod őket keress másik helyet.
Velem is ugyanez a helyzet.
Nyugatót emiatt semmi esetre se szedj.
Én a felmondáson gondolkozom, de semmi garancia rá, hogy máshol jobb lesz a közeg. :( Úgyhogy nem tudom, tűrök és a csodát várom.
Hr terület, 30-as, 40-es nők dolgoznak együtt, mint ahogy hasonló munkakör 90%-ában. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!