Akik a munkahelyen jöttek össze, honnan tudtátok, hogy tetszetek a másiknak?
Figyelt kérdés
2022. aug. 21. 14:54
1/7 anonim válasza:
Szeretett velem beszélgetni, utánna elhívtam randira és el is jött :)
2/7 anonim válasza:
Sokat beszélgettünk munkában szünetekben, aztán egy idő után már munkán kívül is, majd kb. egy hónap után elhívott randizni. :)
3/7 anonim válasza:
Nem különbözik szerintem semmitől. Nekem melóban nagyon könnyen ment, más kérdés, hogy mennyire jó ötlet. Én mindíg odaálltam és elmondtam a nőnek, mi a pálya. Általában bejött.
4/7 anonim válasza:
Sokat beszélgettünk, csipkelődtünk
5/7 anonim válasza:
Igazából mi már 5 éve dolgoztunk együtt és ismertük is egymást, néha beszéglettünk és ennyi, nem volt ennél több köztünk még barátság sem. Aztán egyszer volt egy csapatépítő a cégnél ahol egész jól elvoltunk elég sokat dumáltunk akkor meg táncoltunk is, meg kártyáztunk és persze volt sütögetés, bográcsozásstb... ez ilyen reggeltől másnap hajnalig tartó buli volt. Akkor volt az hogy utána egyre többet beszélgettünk és munkán kívül is sokat találkoztunk meg szerveztünk közös programokat. Kiderült hogy nagyon egyezik az érdeklődési körünk és ezért tudtunk eljárni így ketten. Aztán ezeket nem is nevezném randinak de valahogy az volt és végül összejöttünk, megszerettük egymást. Azóta is együtt vagyunk igaz nem túl régóa de már tervezzük az összeköltözést is.
6/7 anonim válasza:
Minden nap elalvási irkáltunk egymásnak. Ha valamelyikünk nem írt, akkor írt neki a másik, mert hiányzott neki. Hétvégente ugyanez ment.
7/7 anonim válasza:
Nem volt semmi ilyen.
Kellett, megszereztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!