Hogy lehet, hogy mindig keresnek új embereket az aldiba, lidlbe?
2,5 évet voltam egy ilyenben, nem Aldi/Lidl volt, hanem Penny, de nagyjából egy kaptafára megy az ilyen multiknál a humán erőforrás-menedzsment.
Céges buszunk volt nekünk is. Annyi az egész, hogy a busz nem fél 5-re megy érted, hanem este 7-re, vagy amikorra mondják neki. Azért is céges busz, mert a céghez igazodik, nincs konkrét menetrendje. :)
Én most ott vagyok diákmunkán, mert úgy voltam vele, hogy ott majd elhelyezkedek, de kösz, nem. Amíg csak árufeltöltő voltam, többet takarítottam, mint pakoltam és akkor nem igazán kezeltek egyként velük, de most, hogy tulajdonképpen próba idő októberig a munkám és hogy kasszázok, rögtön rájöttem, hogy nekem ez nem kell. Ha minden jól megy ott is hagyom az üzletem még a héten, de ők ezt nem tudják, majd meglepi lesz, főleg, hogy szükség van rám elvileg. :))
Egész nap rohadok a kasszában,még WC-re sem mehetek ki, mert én vagyok állandóan az egyes kassza, aki egész nap tolja neki. Ők mindig reklamálhatnak, ha sokat kasszáznak, de engem állandóan benyomnak oda, hogy én csak csináljam, nekem minden jó, le vagyok szarva. Alapból barátias volt az üzletben a környezet, de olyan szinten kitűnnek mostmàr a görények, hogy csak na, de ez végülis bárhol előfordulhat. Kedvencem az, amikor könyörgök headseten, hogy valaki jöjjön pl visszavenni egy árut, mert ahoz üzletvezető kell és áll a sorom türelmetlen emberekkel meg minden, erre egy példát említve engem meg sem hallva beszélgetnek arról, hogy mennyire berúgnának meg hogy melyik a kedvenc fröccsük. Ezen kívül ez is rohadtul le fáraszt, állandóan fáradtan esek haza és minden túlórát amit lehet rámtukmálnak, el is vállalom nekik szó nélkül és mégis, most mikor kibuktam két hétre mert olyan szinten beteg voltam még megsértődtek, hogy nem megyek be. (Tényleg szó nélkül elvállaltam mindent és még ők mondták, hogy menjek haza mikor enyhébb tünetekkel bementem)
Szóval nekem elegem lett, megmutatták az igazi arcukat. Az árufeltöltést kedveltem némileg, de mostmàr azt nem is csinálhatom, mert rám nem vonatkozik, hogy egyenlően legyünk.. Egyébként meg szinte mindenki 5-20 éve van az én üzletemben és jól bírják úgy tűnik, de valójában hallottam, hogy már az köti oda őket, hogy családjuk van meg minden, de amúgy már nem csinálnák ezt, ha lehetne váltaniuk.
+ha új vagy számíthatsz rá, hogy rád fogják tukmálni a legtöbb sz.rt, mert azt gondolják, hogy tűrni fogsz szépen csendben, hogy minél előbb beilleszkedj.
25, miért ne lehetne családot vállalni ilyen munka mellé?
Szerinted csak annak lehet családja aki diplomás mérnök, vagy mi?
Látom nem vásároltál még lidl-ben/aldi-ban. Az összes hústermék védőgázas csomagolásban van, azt meg fogdossa boldog-boldogtalan.
Amúgy többet keresnek (sajnos..), mint egy tanár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!