Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A magyar dolgozók gondolkodása...

A magyar dolgozók gondolkodása miért ilyen megalázkodó sokszor?

Figyelt kérdés

bocsánat, nem provokáció, csak nem találtam jobb szót rá

csak nem értem mikor elvállalnak munkákat gombokért mert neki az is teljesen megfelel "ha a semminél több, máshol se adnak többet" és hasonló indokok.

persze a csodálkozás meg megy 32 évvel a rendszerváltás és 18 évvel az EU csatlakozás után, hogy miért nincs EU bér nálunk. mert megtehetik a cégek ha így gondolkodnak az emberek

2022. aug. 14. 10:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
36%
Javaslom iratkozz be közgázra, akkor lehet közelebb kerülsz hozzá hogy megértsd a valóságot.
2022. aug. 14. 11:09
 12/22 anonim ***** válasza:
27%

"miért nem nyomtatunk több pénzt, hogy akkor abból több fizetést tudnának adni?"

Na kb a te kérdésed is ezen a szinten van.

Amúgy az emberek azért nem állnak fel, mert bőven van még veszítenivalójuk. Azok szoktak drasztikus lépéseket tenni, akiknek már nincs. Na attól meg még nagyon messze vagyunk.

2022. aug. 14. 11:13
 13/22 A kérdező kommentje:
ok, de akkor meg nem kellene panaszkodni, hogy nem lehet megélni a magyar fizetésből. ennyi.
2022. aug. 14. 11:20
 14/22 anonim ***** válasza:
17%
Az hogy nem lehet megélni a magyar fizetésekből ugyan olyan túldrámázott valóságtól elrugaszkodott hiszti, mint azon hőzöngeni, hogy csak mindenkinek le kéne állni sztrájkolni, és egyből svájci fizetést kapna mindenki.
2022. aug. 14. 11:22
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

#14 Inkább te lehetsz valami valóságtól elrugaszkodott.

Itt meg nem tudott ki hőzöng, meg úgy általában svájci fizetésekért. Én alap európai bérről beszéltem. Az nem a svájci, jóember.

(Ez is egy magyar mentalitás, hogy már aki megszólal jogos dolgokért, a magyar végletekig kifordítja és úgy dobja vissza. Rettentően magas értelemre vall. )

2022. aug. 14. 11:56
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
*nem tudom ki
2022. aug. 14. 11:57
 17/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, elmondod nekünk te milyen munkát végzel és mennyiért?
2022. aug. 14. 12:26
 18/22 A kérdező kommentje:
kérlek szépen Ausztriában targoncásként dolgozom már harmadik éve, nettó 2 ezer euró felett keresek és pont ezért intettem be itthon a cégeknek mert pisikaki fizetéseket ajánlgattak
2022. aug. 14. 12:46
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

És vna felvétel? :D

Amúgy elég megnézni a gyakorin a kérdéseket sokszor, mindenki itt sopánkodik hogy alig keres netto 150et de ha azt mondod neki, hog yöreg akkor esténként lehet tnaulni vagy hétvégén, vgay hallod kérj fizuemelést, vagy hogy figiy már keress másik munkát akkor meg kikelnek magukból hogy ők fáradtak, meg hogy úgyse kellenek meg hogy úgyse kapnak fizuemelést...ők már megbeszélték fejben magukkal hogy ezek nem működnek...

2022. aug. 14. 13:02
 20/22 anonim ***** válasza:
97%

Itt a magyar cégeknek, vállalkozóknak is be kéne inteni a kormánynak, mert a magyar állam a magyar cégeit is kizsigereli, így a többség hogy valami saját haszna is legyen kénytelen adót csalni plusz a munkaerőt sem fizeti ki. Ez ellen sem tesz senki semmit, inkább adót csalnak minthogy fellépnének közösen, a magyar munkavállaló meg éljen ebben. Külföldön például a mezőgazdaságban dolgozók traktorokkal bevonulnak a városba, ha bármilyen hátrányos dolgot tol rájuk az állam, mikor történt ilyen bármikor Magyarországon? Itthon évtizedek óta gyökerestül berögzült hogy senki ne tegyen semmit, válassza a mutyi utat, és az lett az elfogadott. Aki meg akar élni az inkább kiskaput keres minthogy tisztességesen megbecsült dolgot csináljon.

Kérdező, én sem voltam hajlandó ebbe beilleszkedni.

2022. aug. 14. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!