Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Belebetegedtem a munkahelyembe...

Belebetegedtem a munkahelyembe, nincs megoldàs?

Figyelt kérdés

Huszonéves vagyok, kb

3éve dolgozom egy helyen. Màr az elején volt egy kolléga, aki kipécézett magànak, és megpróbàlt kicsinàlni. Nem akartam elmenekülni màr az első időben, mert a lakhatàsom a munkàhoz van kötve. Mindenki elment, és a kolléga csak ràm szàmíthatott, ezért nyàjas volt hozzàm, de amint újra volt partnere, újra elkezdett piszkàlni. Többször próbàltam kiàllni magamért, de a többiek is féltek tőle, senki nem mert mellém àllni, mert féltek tőle, én is ha szembementem vele, porig alàzott mindenki előtt, és ezt rendszeresen csinàlta utàna is, megfélemlítésképp, és még neki àllt feljebb. Mikor szabadsàgon volt, bementem a főnökhöz, elmondtam, hogy baj van, de nem tett semmit végül értem, hanem kinevezte kisfőnöknek, amitől még nagyobb paraszt lett, és még elviselhetetlenebb. Az a baj, hogy a főnöknek bizalmasa, így nekem nincs mit tenni, mint elmenekülni.

Be kell vallanom, még soha nem voltam ilyen helyzetben. Màr néztem új munkahelyet, de megint csak ketten maradtunk, és félek felmondani is, hogy mit fognak velem tenni.

Olyan szinten félek màr, hogy szorongva jàrok be, hogy mi lesz aznap. Nem is értem, hogy juthattam el idàig vele.

Kérlek, segítsetek, hogy tudnék nyugiban felmondani.

2022. aug. 14. 07:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
Leírtad mi a megoldás: "nekem nincs mit tenni, mint elmenekülni."
2022. aug. 14. 08:24
 12/15 anonim ***** válasza:

10

Akkor leírom újra, most megpróbálom a te képességeidnek megfelelően.

Amikor azt írtam, hogy találsz munkát, max. 20 ezerrel kevesebbért, vagy esetleg úgy hogy többet kell dolgozni (mondjuk 2 műszak), akkor arra gondoltam, hogy el lehet menni egy gyárba is dolgozni, raktárba, el lehet menni áruházba dolgozni, vendéglátózni, bármit amiből pénz jön és rögtön nincs veszélyben a lakhatásod, de mégsem gyomorgörccsel mész be dolgozni.

Pontosan ezért írtam, hogy aki ma nem talál munkahelyet, az válogat! Nem kell megragadni sem egy gyárban sem vendéglátásban, pláne ha van egy jó szakmád, de vészhelyzetben!!!, amikor a lelkiállapotod a tét, akkor bármi jobb, mint az abuzáló környezetben maradni. Bármi. Aztán mikor eljöttem, a lakhatásom már nincs veszélyben, a munkahelyemen nyugodt légkör van, akkor van idő arra, hogy 1; válogassak munkahelyek közül, 2; interjúkra járjak, 3; nem történik semmi ha esetleg valahova nem hívnak vissza, mert van munkahelyem.

Szóval te szerinted maradjon addig ott, amíg nem talál olyan munkahelyet ami neki megfelelő? Szóval ha most 3 évig nem jön szembe számára megfelelő, 3 évig tűrje azt amit már most sem bír? Ez lenne a te megoldásod a megyeszékhelyedről?

Hát nagyon remélem, hogy tanácsokat sűrűn nem osztogatsz senkinek…

2022. aug. 14. 09:11
 13/15 anonim ***** válasza:

12#

Se a fizetésről, se a munkakörről nem írtam, hogy tartani kellene magát az embernek egy szinthez, hanem szimplán nincs hova jelentkezni, lehet az akár árufeltöltői vagy csomagolás is, nem kell feltétlen irodai munkára gondolni. Itt helyben hiába adom lejebb, akkor is hetek mire megjelenik egy új hirdetés, és oda be se hívják az embert, vagy csak nagyon ritkán, tapasztalat.

2022. aug. 14. 09:49
 14/15 anonim ***** válasza:

13

De a kérdező sem írt sem helyet, sem munkakört, ezért írtam azt, hogy nyilván nem mindegy hogy hol van és most jelenleg milyen munkakörben dolgozik.

Én szintén megyeszékhelyen lakom, és ha más nem is, az említett munkakörökből van vagy 4 oldal profession.hu-n.

2022. aug. 14. 09:53
 15/15 anonim válasza:
Tedd el láb alól.
2022. szept. 9. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!