Munkahelyváltás mostani körülmények között?
Figyelt kérdés
Szóval nyáron diplomáztam, már 4 éve ezen a munkahelyen dolgozom. Szeretem a munkahelyem, a fizu lehetne jobb, de nagyon rugalmasak, jók a kollégák is, de szeretnék fejlődni és több fizu se lenne rossz. Nagyon mondják, hogy recesszió lesz, meg kell becsülni a munkahelyeket, így most lehet, hogy nem annyira tanácsos váltani, hiszen egy esetleges leépítésnél nagy valószínűséggel az újoncokat ķüldik el leghamarabb. Mit gondoltok, érdemes most átmenni máshova, vagy inkább várjak ki?2022. aug. 5. 21:55
1/6 anonim válasza:
Én a helyedben elmondanám, hogy szeretnék fejlődni, próbáljunk találni együtt egy közös megoldást.
2/6 anonim válasza:
Osztom az 1es véleményét. Ha amúgy jól érzed magad próbálj helyben megoldást találni. Ülj le beszélj a főnököddel.
3/6 anonim válasza:
Van az a pénz amiért megéri a kockázatot.
Csak akkor érdemes ha van annyi tartalékod, hogy akkor is ellegyél ha nem jön össze.
Én akkor szoktam váltani ha azonos körülmények között 40% al többet ajánlanak új helyen.
4/6 anonim válasza:
Ha úgy nézed, a kovid óta nem "tanácsos" váltani, mégis sokan megtették/ megteszik. Viszont én is azt gondolom, hogy ha te szeretsz ott dolgozni, ahol most vagy, akkor emiatt ne válts feltétlenül. Ezt helyben is meg lehet oldani, ha szerinted ebben partner lenne a főnököd (te ismered)
5/6 anonim válasza:
Én is szeretnék váltani. 5 éve már konyhás vagyok. Elvégeztem egy eladóit. Abban szeretnék tovább menni, de ott havonta lesz fizetés, most hetente van. A boltban rendesen be van jelentve az ember, jár betegszabadság, multinál ünnepnap.. Stb. Fizetés hasonló
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nálunk sem horizontális, sem vertikális mozgásra nincs lehetőség. Ez a problémám többek közt.
2022. okt. 30. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!