Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megbántam a munkahelyváltást,...

Megbántam a munkahelyváltást, de nem találok mást helyette. Mondjak fel vagy járjak be tovább?

Figyelt kérdés

Egy magasabb pozícióba léptem, de nem igazán tetszik az új munkakör, még csak pár hete vagyok ott. Van egy olyan kollégám is aki kifejezetten nem szimpatikus, és állandóan beszólogat valamit, tipikus okoskodó alak. A fizetés egyébként nem lenne rossz, de nem tudom meddig bírnám ezt csinálni. Elkezdetem nézegetni hasonló állásokat, de csak olyanokat találok ami visszalépés lenne, mind fizetésben, mind szakmában. Most ilyenkor nyáron gondolom amúgyse nagyon hirdetnek meg új pozíciókat.

Nem tudom mit csináljak, segítsetek :(

2022. júl. 1. 13:54
 1/6 A kérdező kommentje:
Egyébként rendszerszervező gyakornoknak vettek fel, korábban meg középszintű informatikai melóim voltak.
2022. júl. 1. 13:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan ebben a cipőben járok

Én maradok addig, amíg nem találok olyan munkát ami tetszik és jobban is fizet még ettől is

2022. júl. 1. 14:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Néhány hét után nem kéne feladni. Legalább a próbaidő végét várd meg, addig simán lehet, hogy megtetszik. Persze nézhetsz közben állásokat, de ne lépj ki már most.
2022. júl. 1. 14:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi a gond pontosan? Az okoskodó fsz vagy maga a munka nem jön be? Nem mindegy.

Mindkettőről írsz, aztán azt hogy de egyébként hasonló munkát keresel, nem akarsz visszalépést. De ha azt mondod nem tetszik, akkor miért olyat keresel? Mi az hogy sírsz miatta, de nem akarsz visszalépést?

Ha az okoskodó fsz a gond, akkor vagy tanuld meg ignorálni/kezelni, ha jót mond tanulhatsz is tőle, ha suttyó szr, akkor pedig szólsz szépen a vezetőségnek, hogy rendezzék le.

2022. júl. 1. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szemét kollégába bárhol belefuthatsz. Ha csak egy van és nem tud senkit ellened hangolni, tehát nem kiutálva, kiközösítve vagy, szerintem emiatt nagy luxus eldobni egy jó munkahelyet.
2022. júl. 1. 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Kötekedj vele te is!

A főnöknek pedig mutasd a maximumot

Így ő nem fog tudni belédkötni!

2022. júl. 1. 16:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!