Megbántam a munkahelyváltást, de nem találok mást helyette. Mondjak fel vagy járjak be tovább?
Egy magasabb pozícióba léptem, de nem igazán tetszik az új munkakör, még csak pár hete vagyok ott. Van egy olyan kollégám is aki kifejezetten nem szimpatikus, és állandóan beszólogat valamit, tipikus okoskodó alak. A fizetés egyébként nem lenne rossz, de nem tudom meddig bírnám ezt csinálni. Elkezdetem nézegetni hasonló állásokat, de csak olyanokat találok ami visszalépés lenne, mind fizetésben, mind szakmában. Most ilyenkor nyáron gondolom amúgyse nagyon hirdetnek meg új pozíciókat.
Nem tudom mit csináljak, segítsetek :(
Ugyan ebben a cipőben járok
Én maradok addig, amíg nem találok olyan munkát ami tetszik és jobban is fizet még ettől is
Mi a gond pontosan? Az okoskodó fsz vagy maga a munka nem jön be? Nem mindegy.
Mindkettőről írsz, aztán azt hogy de egyébként hasonló munkát keresel, nem akarsz visszalépést. De ha azt mondod nem tetszik, akkor miért olyat keresel? Mi az hogy sírsz miatta, de nem akarsz visszalépést?
Ha az okoskodó fsz a gond, akkor vagy tanuld meg ignorálni/kezelni, ha jót mond tanulhatsz is tőle, ha suttyó szr, akkor pedig szólsz szépen a vezetőségnek, hogy rendezzék le.
Kötekedj vele te is!
A főnöknek pedig mutasd a maximumot
Így ő nem fog tudni belédkötni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!