Ha kirúgtak egy munkahelyről elég csúnya körülmények között, és sokak tudomásával, mennyi időbe telhet, amíg halványulnak az emlékek, és érdemes munkát keresni a környéken?
Nem vagy normális. Embertelen az a 250km, hacsak nem valami területi képviselő vagy és hajtod az ügyfeleket.
Amúgy azonnal. Tőlünk kirúgtak egy embert, mert lopáson kapták. 2 hét elteltével a szomszéd cégnél dolgozott. A cégek többsége semmit nem tud egymásról.
Engem is csúnya körülmények között rúgtak ki. A főnököm olyan dolgot fogott rám, ami nem volt igaz. Állítólag éjszaka nem engedtem be egy kulcsfontosságú vezetőt a telephelyre, aki reggelig ült az ajtóban és folyamatosan nyomta a csengőt. A csengő olyan hangos, hogy az egész gyár hallotta volna, ha nyomja, pláne ha reggelig, azt meg pláne nem hiszem el, hogy nem tudott betelefonálni a portára, hogy engedjem be, vagy a felettesének. Pláne, hogy nem is aludtam. Úgyhogy képtelenség az egész sztori. Ez másik műszakban történt, és rám fogta a csicska a főnök az egészet.
Nagyon összebalhéztunk, és kivàgott. Valószínűleg a környéken körbe is szólt, hogy mekkora egy hülye vagyok, aki nem végzi a munkáját. De kit érdekel? Megyek másik városba. Amúgy is lassan költözök el innen.
Ja, és hülye vagy, hogy 250 km-ert ingázol. Keress valami közelebbit, ahol aztán tényleg nem érhetett el a híre annak, hogy hülyeségeket csináltàl.
Hát, akkor most már tudod milyenek az emberek... Ennyit érnek.
De emiatt 250km-et ingázni felesleges, ha a te lelkiismereted tiszta akkor meg nyugodtan keress munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!