Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehetne finoman elutasí...

Hogyan lehetne finoman elutasítani?

Figyelt kérdés
Van egy kollégám, körülbelül fél éve ismerem. Mostanában rám írogat Messengeren, a munkahelyen mindig arra akad dolga amerre én vagyok, ha lemegyek cigizni jön utánam. Normális, mint kolléga, de kezd gyanús lenni. Vannak megjegyzései, például, hogy "nem nézek a szemedbe, mert zavarba jövök". Kezd terhes lenni nekem a szituáció, de nem akarok bunkó se lenni, hiszen egy helyen dolgozunk. Én párkapcsolatban élek több, mint 5 éve, de ha nem lenne senkim sem akarnék tőle semmit, nem külsőre, sem belsőre abszolút nem az én világom. Hogyan lehetne finoman elutasítani a közeledését? Az ignorálás nem igazán használ, próbálom kerülni, levegőnek nézni, figyelmen kívül hagyni a megjegyzéseit, mintha meg se hallanám, de nem igazán ért ebből. Fiatalabb nálam 2 évvel (én 24 vagyok), elég gyerekes a viselkedése és az életfelfogása is, nem tudom miből értene szót.
2022. aug. 1. 13:28
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Tegyél ki fb-ra, instára fotókat a párodról, illetve olyan képeket, ahol együtt vagytok szerelmesen, aztán kérdezd meg ezt a tagot, hogy látta-e?
2022. aug. 1. 13:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mesélj neki magadról, hogy 5 éve párkapcsolatban élsz, közös jövőt terveztek a pároddal (ha ez igaz, és nem a szakítás szélén álltok). Ha normális, ebből ért.
2022. aug. 1. 13:33
 3/10 anonim ***** válasza:
73%

A szünetben játszd le vagy énekeld el neki ezt a dalt:

https://www.youtube.com/watch?v=9RgM-PK46yk

2022. aug. 1. 13:34
 4/10 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy van párom. Szoktam róla is mesélni. Tudja, hogy kettesben élünk, tudja, hogy régóta együtt vagyunk és, hogy jól megvagyunk, együtt tervezzük a jövőt. Bólogat aztán folytatja a megjegyzéseket, meg hogy fussunk össze egy cigire munka után, vigyem haza munkából, találkozzunk, menjünk el hétvégén együtt kocsmázni...
2022. aug. 1. 13:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Most például ő pihenős, de mivel én bent vagyok, írta, hogy lehet benéz a munkahelyre "csak úgy".
2022. aug. 1. 13:40
 6/10 anonim ***** válasza:
14%
19 éves korod óta 1 pasival vagy? Én kihasználnám az alkalmat egy kis etyepetyére a 22 éves sráccal🙂
2022. aug. 1. 13:42
 7/10 A kérdező kommentje:

Volt előtte is párkapcsolatom.

Megmondom őszintén, a hátam közepére sem kívánom ezt a srácot. Vaságyastól 50 kiló, füves-drogos, nincs semmi életcélja, csak teng-leng, nincs jogsija, nincs szakmája, diákmunkás egyébként, mert most sikerült leérettségiznie, otthon lakik, nincsenek tervei. Szerinted én ezért kockára tenném a jól működő párkapcsolatomat ráadásul úgy, hogy külsőre sem az én világom?

2022. aug. 1. 13:46
 8/10 anonim ***** válasza:
88%

4-re:

Mondd meg neki őszintén, hogy mivel van párod, semmiféle munkahelyen kívüli kettesben való találkozást nem szeretnél vele.

Ez talán már egyértelmű lesz neki.

2022. aug. 1. 13:48
 9/10 anonim ***** válasza:
26%

Egyszer élünk, használd ki a természet adta lehetőségeket és élj vele míg lehet.

Viccet férletéve mond meg neki hogy sajnálod meg minden de neked már van egy kapcsolatod és nem vagy az a félrelépős típus.

2022. aug. 1. 13:49
 10/10 anonim ***** válasza:
50%
Hívd ki egy kick-box meccsre.
2022. aug. 1. 20:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!