Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire ciki, ha azért nem...

Mennyire ciki, ha azért nem merek enni munkahelyen, nehogy felpuffadjak?

Figyelt kérdés

Nincs emésztőrendszeri betegségem, de sokminden nagyon fel tud puffasztani. Ezért inkább csak egy péksütivel vagyok általában egész nap, és otthon hazaérve szoktam enni vagy útközben haza. Így megúszom hogy nem fáj a hasam és vécére sem kell mennem.

24/n

2022. júl. 30. 18:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%

"sokminden nagyon fel tud puffasztani"

Akkor ne sok mindent egyél, hanem olyat ami nem puffaszt fel. Péksütit tolni önmagában alapból nem egészséges.

2022. júl. 30. 21:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha félsz a puffadáatól, akkor a FODMAP ételeket csökkentsd.

Lehet bármennyit enni... csak.találd meg a mértéket, hogy melyik cukorral van gondod, és milyen mennyiségben.

Ha gluténes termékek szóba jönnek lehetséges okként, akkor a fruktán lehet ellenség.

2022. júl. 30. 23:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Az állandó/erős puffadásnak oka van, amit ki kellene vizsgálni..

Nekem van bélbetegségem, puffadok is, mégis napi többször eszek, senkit nem érdekel ez, pedig nem vagyok egy trampli. Nem téged fognak ám méregetni meg centizni egész nap.

Én már mindent kipróbáltam, kb mindentől puffadok, de mint mondtam, évek után kiderült a betegségem oka, ez van.

Egyébként meg valóban próbáld ki a fodmap diétát egy 1 max 2 hónapig, előrébb vagy mint hogy nem eszel csak emiatt bent semmit..

2022. nov. 15. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!