Ciki ha önéletrajzomban más szemüvegben vagyok mint amire az interjúra mennék?
Én csak azért válaszolok, mert hátha más is hasonló cipőben jár; abba gobdolj bele, hogy ha csináltatsz egy személyit, majd 2 hónap múlva levágatod a hajad, akkor sem mész az okmányirodába újat csináltatni.
A szemüveg pedig mégiscsak más dolog. Alapjáraton akármi történhetett a szemüveggel, lehet pont romlott a szemed, lehet eltört, lehet több szemüveged van, lehet egyszer kontaktlencse van benn, egyszer szemüveg.
Szóval azért, hogy az önéletrajzodon egy bizonyos szemüvegben vagy, élőben meg más van rajtad az nem ad okot arra, hogy megkérdőjelezzék a személyazonosságod és az őszinteséged.
A gond ott kezdődik, ha az önéletrajzodon pl egy fekete gyapjas hajú, fejete bőrű afrikai nő vagy, a való életben meg szőke a hajad, kék a szemed, fehér a bőröd.
Vagy, ha az önéletrajzodon egy hosszú szőke hajú, kék szemű nő vagy, az interjúra meg egy bajuszos férfiként mész el.
Legalább tudják, hogy nem az általános iskola nyolcadik osztályban csináltatott régi szemüvegedet hordod X éve!
Ismerek olyan embert, aki legalábbis stílusra 10-15 éve ugyan olyan szemüveget visel.(nem leszólásképpen írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!