Ez ciki lenne szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem igazán tudok fejben számolni de felvettek egy pékségbe dolgozni, mennyire ciki, hogyha zsebszámolóval számolom ki azt hogy mennyit kell visszaadni?2022. júl. 4. 15:06
1/8 anonim válasza:
Vevőként láttamilyet. Olyannyira nem is tűnt fel a dolog, hogy a vásárlás végéig észre sem vettem. Nézd,az emberek oda azért mennek, hogy megvegyék ami kell. Nem fog senki tesztelni, ferde szemmel nézni vagy beszólogatni. Legtöbb esetben mindenki csak siet végezni a dolgát. Semmi több.
Valamint szerintem fontosabb, hogy megkapjuk a pontos összeget, minthogy az hogyan került kiszámításra.
2/8 anonim válasza:
Én egy pékségben se láttam még, hogy fejben adja össze a dolgokat. Mindent beütnek a pénztárgépbe.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos itt nem írja ki alapjáraton, hogy mennyit kell visszaadni sajnos. Ezért gondoltam, hogy jó megoldás lenne a zsebszámoló.
2022. júl. 4. 15:40
4/8 anonim válasza:
sztem nem gáz, de ha nem félsz tőle és gyakorlod kicsit nyugisabb időszakban, biztos menni fog pár héten belül
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem, jobb, mint probléma adódna belőle.
6/8 segitseg válasza:
A lényeg, hogy ne stresszelj rá és vigyázz a matektanárokkal :D
7/8 Katona Dius válasza:
Könyvelő vagyok, én mindent géppel adok össze. Amikor olyan munkaköröm volt,hogy készpénzzel is dolgoztam,akkor is használtam. Inkább égettem magam a géppel,mint hogy a nagy rohanásban rosszul adják vissza. Én azt mondom,inkább ezt,mint az a kellemetlenség,hogy nem jól adsz vissza.
8/8 anonim válasza:
Add meg a módját! Abakusszal számolj! 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!