Felhívtam a volt főnökömet,hogy szeretnék vissza menni dolgozni(én hagytam ott bizonyos okok miatt).Azt mondta most jelenleg van egy lány akit felvett helyettem.Másnap hív a főnök,hogy elküldte azt a lányt és,hogy mehetek dolgozni.Miért küldte el?
Figyelt kérdés
.Én kb 3 hónapja mondtam fel a munkahelyemen.Utánam rögtön fel is vette dolgozni azt a lányt a főnök.A többi kollégáktól tudom,hogy nagyon jól dolgozott az a lány és a főnök is meg volt vele elégedve.Kérdeztem a főnököm ez is,hogy miért küldte el azt a lányt?Azt felelte,hogy ne érdekeljen,ne kiváncsiskodjak.2022. júl. 29. 16:07
11/14 anonim válasza:
Mindenesetre innen kezdve nem életbiztosítás az a hely.
Ha ez nem zavar, akkor menj vissza nyugodtan.
12/14 anonim válasza:
Lehet, lopott a csaj vagy ezzel gyanúsította. Az ilyen gyanúsításokat nem szeretik nagy dobra verni...inkább csendben elküldik.
13/14 anonim válasza:
Ha egy jó munkaerő visszatérne és lehetőség is van visszavenni, akkor vissza is veszik. Szegény lány lehet hogy egyszer elérte volna a te szintedet, de nem tudni hogy mikor. Ez kockázat, inkább biztosra mentek és elküldték a próbaidő alatt, indoklás nélkül.
14/14 anonim válasza:
Szerintem meg jól tetted, hogy visszamentél, de ne vedd készpénznek, hogy ott lehetsz, biztos, hogy nem "nyugdíjasállás". Tekintsd úgy, mint ideiglenes pénzszerzési lehetőség, folyamatosan nézd a meghirdetett álláshelyeket, jelentkezz is rájuk, és ha bejön valami, ami legalább ilyen jó(vagy nem sokkal rosszabb), mint a mostani, akkor azonnal hagyd ott ezt a helyet, mert erre nem lehet létbiztonságot alapozni. Az ilyen főnök az első adandó alkalomnál úgy rúg ki (mindegy, hogy milyen jogcímen), mint a pinty - csak, mert lett egy jobb...(vagy nem jobb, de olcsóbb!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!