Targis kollegák! hol van olyan melóhely ahol csak vezetni kell a targit és nem kell még 5 másik pozíciót is ellátni egy fizetésért?
Figyelt kérdés
olyan álás ajánlatok vannak ép csak pizát nem kell sütni minden szart rásóznának az emberre...2022. júl. 28. 19:46
1/13 anonim válasza:
Győrben pl vannak ilyenek, amik normálisak, 1et mindenképp tudok, de nem tudom, nincs e messze neked.
2/13 A kérdező kommentje:
Győri vagyok, de ilyen általad említett normális hellyel még nem találkoztam
2022. júl. 28. 19:52
3/13 anonim válasza:
1# ahha ott meg gondolom 200 nettóért dolgozz 200 órát egy hónapban
nem véletlenül jöttem én ki Ausztriába targoncázni
Győrben sincsenek normális helyek, ne áltasd szegényt
4/13 anonim válasza:
Itt Németországban elég sok ilyen van.
5/13 anonim válasza:
Asszem 380 bruttonál járunk jelenleg.... 2+2be dolgoznak. Igen, vannak problémák is, mindenhol vannak.
6/13 anonim válasza:
és ez a nettó 250 az alapbér vagy ennyit visztek haza?
8/13 anonim válasza:
nincs. alkalmazott vagy.. az a lényeg, hogy a lehető legkevesebb pénzedért miniél több dolgot el tudj végezni. így termelődik a profit, ebből vesz a főnököd ferrárit.
9/13 anonim válasza:
Győrben próbáld meg az Imperialt. Szlovák közvetítő az Audiba, de 420nettó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!