Szégyellnétek, ha 24 évesen nem dolgoznátok?
a kérdés inkább úgy hangzik helyesen, hogy "büszke vagy arra, hogy dolgozol?"
ahogy olvasom gyakorin, itt mindenki nagyon magabiztos, és határozott, meg küldetéstudata van, pusztán azért, mert van munkahelye.
de mire vagytok ennyire büszkék? hogy a fizetésetek fele elmegy 2 nap alatt számlákra, és kajára, aztán a nagy luxus péntek este, hogy elisztok tízezer forintot?

21-es, neked mi bajod van? :D büszke vagy arra, hogy ilyen keserű vagy?
Én a magam részéről HÁLÁS vagyok azért, hogy dolgozom, és azt, ami az én saját hivatásom, amiért tanultam! Innen akarok nyugdíjba menni majd egyszer!
Az én fizum nem megy el két nap alatt, jól keresek és bőven van megtakarításom is! De nem szórom, és igen, abban egyet értek veled, hogy nagyon gáz világ van, hát még ezután milyen lesz! Sajnálom is nagyon azt, akinek ez kenyérkérdés lesz!
Sajnállak, ha te eliszod a pénzedet! Magam részéről absztinens vagyok, és nem véletlenül. S ami ezt illeti, EBBEN tényleg magabiztos vagyok! Ha valamire irigykedni akarsz, hát akkor irigykedj erre, de még inkább: ne igyál te sem! :) szép estét!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!