Ha minden közeli ismerősöd ettől a pillanattól kezdve átnézhetné a telefonod tartalmát úgy, hogy semmit nem módosíthatsz már, mi lenne az amit nagyon szégyellnél?
Nonszensz az egész kérdés. Amit a közösségi oldalra kiteszel (nemcsak a Facebookra gondolok, YouTube, Reddit, MySpace, stb. bármelyik, 1000 van, csak arról van szó, hogy a Facebook túlsúlyba, amolyan uralkodó-monopolhelyzetbe került) , szóval amit a közösségi oldalakra kiteszel, az nyilvános. (Aki olyat posztol oda, amit magának akar őrizgetni,Csak én beállítással, az felelőtlen. Elhagyod a telefonodat, és máris csak 2 klikk átállítani és bumm... kiszivárgott...)
Aki normális, az vigyáz a telefonjára, és azt idegennek (de igazából bárkinek is) csak úgy adja át, hogy előtte lementi magának, ami kell róla bármire is, aztán hard reseteli. A hard reset pedig mindent töröl a telefonról.
Én még a telefontól való megválás (kidobás, leselejtezés) előtt is meg szoktam ezt tenni, pedig alapvetően minden telefonom megvan egy erre szolgáló dobozban.
Semmi.
Ha home szexvideót vagy képeket csinálunk akkor azokat rögtön lementem, és titkosítva archiválom.
1. számú alapszabály: "érzékeny" adatokat nem tartunk olyan eszközön ami könnyedén elveszhet, vagy máshoz kerülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!