Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha minden közeli ismerősöd...

Ha minden közeli ismerősöd ettől a pillanattól kezdve átnézhetné a telefonod tartalmát úgy, hogy semmit nem módosíthatsz már, mi lenne az amit nagyon szégyellnél?

Figyelt kérdés
Beleértve a bejelentkezett közösségi oldalakat is

2022. márc. 12. 18:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
59%
Szerencsére nincs ilyen félelmem, nem okitelóm van.
2022. márc. 12. 23:10
 22/22 anonim ***** válasza:
81%

2 dologtól eltekintve nincsen semmi szégyellnivalóm a telefonomon, bár szerintem ezek sem annyira vészesek.

Az egyik pár screenshot a galériámban; szeretem a fárasztó (szó)vicceket, mémeket, és bár semmi degradáló, sértő, offenzív kép nincs bent, szerintem páran meglepődnének, hogy mégis ilyenek vannak a telefonomon. Van 2 barátom, akikkel hasonló a humorunk, általában egymás közt küldözgetünk ilyeneket, és a viccesebbeket lementem, ha rosszabb kedvem van, akkor pedig újra előveszem őket.

A másik pedig egy "self-care" app, amit a napokban töltöttem le. Ez viszont rosszabbul érintene, ha mások kezébe kerülne, mert van benne több kifejtős felület, ahová elég sokat vagyok képes írni, és helyenként voltak depresszív bekezdések, amik nem tartoznak másokra. Meg igazából a többi kifejtős rész sem.

Nem szeretnék sebezhetőnek tűnni én sem, meg igazából örülnék neki, ha mások nem tudnának arról, amiken épp keresztülmegyek. Semmi "hú-de-egyedi" dologról nincs szó, csak szeretném ezeket megtartani magamnak, az app pedig nagyon sokat segít, még ha első ránézésre gyermekdednek is tűnik az egész.

2022. márc. 13. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!