Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szégyellnétek, ha 24 évesen...

Szégyellnétek, ha 24 évesen nem dolgoznátok?

Figyelt kérdés

2022. júl. 28. 17:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
51%

24 éves koromig nem dolgoztam, csak nyaranta. A szüleim fizették addig az egyetemet. Még volt egy évem, de már akkor szégyelltem magam (nem éltünk jómódban), s mondtam nekik: kimegyek egy évre külföldre és gyűjtök, nem kell már fizetniük. Hát nem jött be, talán mert nem ribinek mentem, nem tudom :D - Visszamentem az egyetemre úgy, hogy éjjel és hétvégén dolgoztam (bébiszitterkedés, takarítás, temetések...). Hát így fejeztem be, s azóta dolgozom. Szóval kinek hogy...

Akit végig támogatnak a szülei, az szerintem nem szégyen, ha úgy beszélik meg, csak aztán legyen meg a cél, a munka megkezdése - és ne feledje el őket, az áldozatos szeretetüket később sem... én sem felejtem el az enyémeknek.

2022. júl. 28. 18:39
 12/24 anonim ***** válasza:
54%
Temetéseken milyen munkát lehet végezni diákként?
2022. júl. 28. 18:41
 13/24 anonim ***** válasza:
10%
12# Elősíró.
2022. júl. 28. 18:42
 14/24 anonim ***** válasza:
45%
12-es: énekeltem
2022. júl. 28. 18:54
 15/24 anonim ***** válasza:
33%

Nagyon helyzetfüggő.

21 vagyok most is diákmelón, de ha mondjuk 24 leszek nem tanulok akkor mindenképp melózni.

De ha mondjuk egyetemen vagyok, olyan szakon amiért a bentmaradásért küzdök és arra kell hogy friss maradjak egyben bent maradjak akkor elgondolkodnák rajta hogy melózzak. Na terveim szerint 24 éves koromra már fasza ki melóhelyem lesz.🤣 De remélhetőleg nem csak terv marad mert az életem baszom el akkor vele.

2022. júl. 28. 19:01
 16/24 anonim ***** válasza:
49%

3 hónapja munkanélküli vagyok, rohadtul élvezem 7 év robotmunka után. Bár már hétfőn kezdek sajnos az új helyen. :D

24 évesen max azért szégyellném magam, hogy nem használom ki az SzJA mentességet. :)

26/N

2022. júl. 28. 23:29
 17/24 anonim ***** válasza:
71%
Én 23 éves vagyok és még soha nem dolgoztam. Zavar, de nem szégyellem. 18 éves koromig otthon laktam vidéken, ahol a diákmunka fogalma ismeretlen volt… szóval nem úgy működött, hogy na itt a nyár, elmegyek árufeltöltőnek vagy a mekibe és keresek egy kis pénzt, ott semmiféle lehetőség nem volt és most sincs. Utána elkerültem egyetemre, nappali tagozat, minden nap órák, kötelező bejárni, tanulni kell stb., én nem tudtam év közben dolgozni. Nyáron pedig haza kellett költöznöm vidékre (kollégista voltam, ott nem maradhattam), ahol megint csak semmi semmi hátán. Úgyhogy eddig abszolút nem dolgoztam, a szüleim tartottak el mindig. Abból a szempontból zavar, hogy szeretnék tapasztalatot szerezni, tanulni, fejlődni és erre az egyetem ugye nem elegendő, de ilyen beosztással, vidéken (igen egyetemváros, de vidék, nem olyanok a lehetőségek mint mondjuk Budapesten) úgyse lenne szakmai munkám.
2022. júl. 29. 09:09
 18/24 anonim ***** válasza:
72%
Rohadtul nem zavart, csak a lóvé hiánya.
2022. júl. 29. 14:16
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
27 éves vagyok és munkanélküli . 1 hónapja mondtam fel és még minimum 2 hónapig nem tervezek dolgozni . Én úgy vagyok vele , aki megteheti . Miért ne ? Én mindig is sajnáltam azokat az embereket , akik 10-20 évig úgy dolgoznak hogy még 1 napot se hagynak ki . Az élet nem csak erről szól , hamar elrepül az emberi élet .
2022. júl. 29. 20:22
 20/24 anonim ***** válasza:
78%

Én se szégyelném ennyi idősen nem dolgoztam fősulira jártam.

Amúgy se sok értelme van kevés pénzért dolgozni.

Most ott tartok, hogy külföldön vagyok és havonta félre tudok tenni 750 ezret tisztán.

Ha van lehetőséged tanuljál aztán irány külföld.

2022. júl. 29. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!