Szégyellnétek, ha 24 évesen nem dolgoznátok?
24 éves koromig nem dolgoztam, csak nyaranta. A szüleim fizették addig az egyetemet. Még volt egy évem, de már akkor szégyelltem magam (nem éltünk jómódban), s mondtam nekik: kimegyek egy évre külföldre és gyűjtök, nem kell már fizetniük. Hát nem jött be, talán mert nem ribinek mentem, nem tudom :D - Visszamentem az egyetemre úgy, hogy éjjel és hétvégén dolgoztam (bébiszitterkedés, takarítás, temetések...). Hát így fejeztem be, s azóta dolgozom. Szóval kinek hogy...
Akit végig támogatnak a szülei, az szerintem nem szégyen, ha úgy beszélik meg, csak aztán legyen meg a cél, a munka megkezdése - és ne feledje el őket, az áldozatos szeretetüket később sem... én sem felejtem el az enyémeknek.
Nagyon helyzetfüggő.
21 vagyok most is diákmelón, de ha mondjuk 24 leszek nem tanulok akkor mindenképp melózni.
De ha mondjuk egyetemen vagyok, olyan szakon amiért a bentmaradásért küzdök és arra kell hogy friss maradjak egyben bent maradjak akkor elgondolkodnák rajta hogy melózzak. Na terveim szerint 24 éves koromra már fasza ki melóhelyem lesz.🤣 De remélhetőleg nem csak terv marad mert az életem baszom el akkor vele.
3 hónapja munkanélküli vagyok, rohadtul élvezem 7 év robotmunka után. Bár már hétfőn kezdek sajnos az új helyen. :D
24 évesen max azért szégyellném magam, hogy nem használom ki az SzJA mentességet. :)
26/N
Én se szégyelném ennyi idősen nem dolgoztam fősulira jártam.
Amúgy se sok értelme van kevés pénzért dolgozni.
Most ott tartok, hogy külföldön vagyok és havonta félre tudok tenni 750 ezret tisztán.
Ha van lehetőséged tanuljál aztán irány külföld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!