Gáz ha úgy napozok, hogy a szomszéd belát? Tangában és melltartóban (bikini) napozok. Nem azért, hogy lessenek, sőt, engem is kellemetlenül érint, de közben meg szeretnék barnulgatni.
Szerintetek gáz?
Egy házaspár él a szomszédban, egy 6 éves gyerekkel. Az asszony olyan csúnyán néz rám, amikor kint vagyok. Szerintem azt hiszi, hogy a férjének akarom mutogatni magam, pedig ez nem igaz, örülök ha nem bámul senki.
Nem szégyen, de én mondjuk nem feküdnék ki úgy hogyha bámulnak.
2022. ápr. 14. 11:10
2/44 Noren1989 válasza:
Szerintem jól hiszed, de ez ettől függetlenül az asszony fejében levő gondokat prognosztizálja.
2022. ápr. 14. 11:11
3/44 anonim válasza:
Nem, ha nem vagy meztelen. Kit érdekel egy irigykedő asszonyka.
2022. ápr. 14. 11:15
4/44 A kérdező kommentje:
Arról nem én tehetek, hogy bámulnak, én sem örülök ennek....
Viszont a saját udvaromon hadd barnuljak le ha szeretnék...
Amúgyis olyan illetlen szokásnak tartom az egymás udvarába bámulást
5/44 anonim válasza:
Tegyél oda valamit h ne lássanak
6/44 anonim válasza:
Nem gáz, a te telkeden nyugodtan napozhatsz, neki semmi köze hozzá.
7/44 anonim válasza:
Ha nem kamu:
A kerítéshez ültess valamilyen futónövényt, hogy ha benövi ne lehessen átlátni. A szomszédasszonnyal pedig érdemes lenne beszélni, hogy tudod, hogy zavarja, és neked is kellemetlen, de barnulni szeretnél, mit szólnál hozzá, ha megoldanátok, hogy ne lehessen átlátni.
2022. ápr. 14. 11:17
8/44 anonim válasza:
Saját teraszodon, fürdőruhában napozni tök normális. Strandon is ugyanígy van, nem? Vagy fehérnemű melltartóban vagy?
2022. ápr. 14. 11:20
9/44 anonim válasza:
Ahhoz se lenne a világon semmi köze/közük, ha tök pucéran napoznál! Saját otthonod, nehogy már neked kelljen rosszul érezned magad! Az meg tipik bunkó paraszt, aki a szomszédot lesegeti folyamatosan. Én tuti ültetnék oda valamit vagy lefedném falécekkel a kerítést, hogy ne lássanak át. Vaagy, mikor bámul szimplán odakiabálnék megkérdezni, hogy talán nem látott még nőt napozni vagy tényleg ennyire nincs jobb dolga, mint engem bámulni. Taplók..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!