Szégyellnem kéne magam, amiért napozni merek?
Gáz ha úgy napozok, hogy a szomszéd belát? Tangában és melltartóban (bikini) napozok. Nem azért, hogy lessenek, sőt, engem is kellemetlenül érint, de közben meg szeretnék barnulgatni.
Szerintetek gáz?
Egy házaspár él a szomszédban, egy 6 éves gyerekkel. Az asszony olyan csúnyán néz rám, amikor kint vagyok. Szerintem azt hiszi, hogy a férjének akarom mutogatni magam, pedig ez nem igaz, örülök ha nem bámul senki.
Mondjuk elég érdekes ez a "csúnyán néz"-ből bármiféle messzemenő következtetést levonni...
Eleve milyen a csúnyán nézés? :-))))
Na de minek les? Írta hogy a legeldugottabb hekyen próbál napozni. Mi a k anyjának áll oda lesni a szomszéd, ha zavarja? Annyira nem zavarhatja, ha nem bírja levenni róla a szemeit.
Anyjok meg ha féltékeny, kössön csomót a férje tökére.
#22: mint a viccbeli nénike, aki bepanaszolja a szomszédot, hogy meztelenül napozik. A zárt kertben. Kijön a rendőr, tapsztalja, hogy semmilyen módon nem látszik át a kerítés.. ERre a néni: de ha odatámasztom a létrát a padláson a kéményfeljáróhoz, felmegyek és ott ráállok a kisasztalra, akkor átlátok....
:_DDDDD
Nem troll kérdés. De mindegy.
Igazából én a tőlem telhetőt megteszem.
Ha látom, hogy kint vannak, màr ki se megyek, de sokszor azután jönnek ki, hogy kijöttem.
Idén még csak 2x napoztam, de tavaly is vègig ez ment.
Ne foglwkozz v3lük
Az ő bajuk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!