Irodai munkakörben hányszor mentek ki szünetre cigizni vagy pl mosdóba?
Új vagyok, első munkám 8 óra alatt kb 4x megyek mosdóba ebből 1x fixen ebéd után fogmosás(fogszabi miatt)
Nem járok ki cigizni, ritkán ha a hűtőből veszek ki vizet.
Ebéd előtt két órával egy cigi-pisi vagy pisi-cigi (ha nem kell nagyon, akkor inkább azelőtt szeretem elintézni, hogy visszamegyek az irodába, de ha úgy megyek ki az irodából, hogy mindjárt bepisilek, nem fogok végig toporogni a cigizés alatt).
Ebéd után két órával megint egy ilyen pisis, cigis szünet.
Így ebéddel együtt 3 szüneten vagyok.
A munkaidő végén mindenképpen elmegyek wcre, akkor is, ha nem kell. Utálom, mert mindenki akkor megy és egy hosszú sort kell végigállnom, de muszáj, mert messze lakom és úgy nem tudok boltba vagy postára menni,ha közben már nagyon kell pisilnem és ez így működik, ha nem megyek el a munkahelyen, a boltban már idegesen dobok mindent a kosárba, oda se figyelek rendesen, csak már alig várom, hogy hazaérjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!